GREŠÍK Anýz & Fenykl bonbóny 100 g

Neohodnoceno
 
 

 

Pro dobrou funkci dýchacího a trávicího systému.

Dostupnost Skladem
Cena 31 Kč bez DPH
35,70 Kč / ks    
Kategorie Bonbóny
 

20190821_190432_0000

Složení: cukr, glukózový sirup, kandysový sirup, karamelový sirup, lekořicový extrakt (3 %), přírodní aroma (anýzová silice 0,1 %, fenyklová silice 0,1 %)

Grešík - Bylinné a ovocné bonbóny neobsahují umělé aroma ani barviva, chuť i barvu získávají z extraktů bylin a ovoce.

Balení: 100 g

 
10_1
 
Firma Valdemar Grešík - Natura vznikla v roce 1990 a dnes patří mezi přední české výrobce bylinných čajů, ovocných čajů, koření, kapek, mastí, koupelí z léčivých bylin, potravinových doplňků, džemů, moštů, lihovin... Kromě toho distribuujeme široký sortiment domácích i zahraničních výrobků se zaměřením na čaje, čajové příslušenství, preparáty z bylin a další sortiment určený pro lékárny a bylinkářství.
 

Hlavní charakteristika naší firmy

-jsme ryze česká firma se 100% podílem práce v Česku

-máme veliký sortiment výrobků s příznivými cenami při vysoké kvalitě

-prvořadým kritériem při výběru surovin je kvalita nikoliv cena

-zdravotní čaje jsou sestaveny s ohledem na maximální účinnost i za cenu použití dražších bylin

-veškeré suroviny jsou pečlivě kontrolovány

-disponujeme vlastní mikrobiologickou a analytickou laboratoří

-výroba je realizována v moderních výrobních halách s vysokým hygienickým standardem

-naše distribuce pokrývá téměř celé území České republiky

-jsme držitelem certifikátu řízení kvality ISO 9001

-máme zaveden systém kritických bodů (HACCP)

-podporujeme české pěstitele a sběrače léčivých bylin i přes možnosti levnějšího dovozu

Hmotnost 0.1 kg
Produt je zařazen do kategorie (?) Vegan, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Bez laktózy
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 1663 kJ/392,5 kcal
Tuky 0,7 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Bílkoviny 0,2 g
Sacharidy 96,0 g
- z toho cukry 70,3 g
Vláknina
Sůl 0,4 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.