WORM-UP Křupaví červíci se solí a chilli
Popis
Složení
larvy Potemník moučný (Tenebrio molitor) 97%, sůl chilli
Může obsahovat stopové množství lepku, korýšů a měkkýšů.
Skladujte v suchu a chraňte před teplem.
Způsob přípravy
Červíci pocházejí z českého chovu. Před jejich zpracováním prochází několikadenní hladovkou, aby se důkladně očistili. Poté je krátce povaříme, okořeníme a nakonec usušíme. Vše děláme s maximální pozorností na kvalitu a zachování výživových hodnot.
Kde je využít
Skvělá příležitost pro zpestření oslavy nebo večírku s přáteli. Na křupavé červíky si kamarádi vzpomenou ještě dlouho poté :-D
Originální dárek pro přátele i nepřátele, ať už samostatně, nebo jako součást dárkového koše.
Pro svůj obsah bílkovin a nenasycených tuků je to skvělá svačinka, kdykoli přijde chuť.
Když rozbalíš křupavé červíky večer u televize, budeš se divit jak rychle zmizí.
Ochutnej
Křupaví červíci jsou připraveni k servírování, takže je stačí vysypat do misky a jíst. Neslíbíme ti, že se k ochutnání odvážíš, většina lidí si na to totiž netroufne. Přecijen předsudky jsou předsudky. Můžeme ti ale slíbit, že pokud se odvážíš, tak tě červíci mile překvapí svou vynikající chutí ;-)
Trvanlivost
Minimální trvanlivost křupavých červíků je půl roku.
Hmotnost | 0.125 kg |