WORM UP Křupaví červíci se solí 20g

5 hodnocení
 
To musíš zkusit!
 

Připaravili jsme křupavé červíky jenom se solí, ať můžeš ochutnat čistou chuť červíků. V tomto případě platí zlaté pravidlo: méně je někdy víc.

20g balení sušeného Potemníka moučného (Tenebrio molitor) v luxusním vzduchotěsně uzavřeném balení.

Dostupnost Skladem
Cena 86,09 Kč / ks bez DPH
99 Kč / ks    
Kategorie Červíci - jedlý hmyz
 

 20190821_190432_0000

Složení
larvy Potemník moučný (Tenebrio molitor) 97%, sůl 

Může obsahovat stopové množství lepku, korýšů a měkkýšů.

Skladujte v suchu a chraňte před teplem.

 

 20190821_190742_0000

 
Koření
Připravili jsme křupavé červíky jenom se solí, ať můžeš ochutnat čistou chuť červíků. V tomto případě platí zlaté pravidlo: méně je někdy víc.


Způsob přípravy

Červíci pocházejí z českého chovu. Před jejich zpracováním prochází několikadenní hladovkou, aby se důkladně očistili. Poté je krátce povaříme, okořeníme a nakonec usušíme. Vše děláme s maximální pozorností na kvalitu a zachování výživových hodnot.


Kde je využít
Skvělá příležitost pro zpestření oslavy nebo večírku s přáteli. Na křupavé červíky si kamarádi vzpomenou ještě dlouho poté :-D
Originální dárek pro přátele i nepřátele, ať už samostatně, nebo jako součást dárkového koše.
Pro svůj obsah bílkovin a nenasycených tuků je to skvělá svačinka, kdykoli přijde chuť.
Když rozbalíš křupavé červíky večer u televize, budeš se divit jak rychle zmizí.


Ochutnej
Křupaví červíci jsou připraveni k servírování, takže je stačí vysypat do misky a jíst. Neslíbíme ti, že se k ochutnání odvážíš, většina lidí si na to totiž netroufne. Přecijen předsudky jsou předsudky. Můžeme ti ale slíbit, že pokud se odvážíš, tak tě červíci mile překvapí svou vynikající chutí ;-)


Trvanlivost
Minimální trvanlivost křupavých červíků je půl roku.

Hmotnost 0.125 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.