Coffeespot 13 let 250 g
Popis
Detailní popis produktu
Tento blend je naše poděkování vám, našim milým zákazníkům! Každé zrnko v této směsi je pečlivě vybráno a praženo, aby vám přineslo nezapomenutelný kávový zážitek. Oblíbili jste si chuť hořké čokolády a oříšků, tak tady je.
Chuť | Čokoláda, oříšky |
Druh | Brazílie Mantiqueira Mountains, Brazílie Cemorrado Sweet |
Stupeň pražení | 3 - Středně intenzivní |
Kyselost | Nízká |
Země původu | Brazilská káva |
Výroční směs 13 let COFFEESPOT
Bohatá chuť čokolády a oříšků, která se snoubí s nízkou kyselostí a středně intenzivním pražením.
Složení:
- Brazílie Mantiqueira Mountains natural
- Brazílie Cemorrado Sweet natural
Pamatujete na naše začátky v Kudlovicích?
Začínali s malou prodejnou a pražírnou. Espresso k espressu. Sto gramů ke sto gramů. Kilo ke kilu. Zákazník po zákazníkovi. Po pár denně. Časem to bylo po pár desítkách.
První objednávka z e-shopu přišla přesně 26.9.2011 v 23:27 hodin. Kávu jsme balili doma v obýváku do dvou do rána a pak vstávali do zaměstnání. Balíčky jsme na poštu odváželi na kole. Celou dobu jste byli náš hnací motor a možná jste to ani netušili.
Od té doby se změnilo úplně všechno. Snad kromě nadšení, s jakým na kávu pohlížíme. Děkujeme, že je vás čím dál tím víc. To, kde je dnes pražírna, je vaší zásluhou.
Jak připravit kávu 13 let COFFEESPOT?
Kávu namelte na hrubost vyhovující vybrané přípravě kávy. Kávu dodáváme standardně zrnkovou (nemletou). Pokud od nás chcete kávu umlít, zvolte tuto možnost výše + uveďte způsob, jak budete kávu připravovat (espresso, moka, filtr, turek, french press...
Jak kávu pražíme
Zrnka se pražením buď stanou jen další kávou z mnoha, nebo se promění v jedinečný chuťový zážitek.
Každý den pražíme přesně tolik, kolik objednáte. Aby se vám do rukou dostala vždy čerstvá zrnka – jen tak si naplno vychutnáte jejich jedinečný charakter. Ten respektujeme a nesnažíme se ho měnit. Naopak. Pražíme zkrátka tak, abychom nechali rozvinout přirozenou chuť každé kávy a dostali z ní maximum.
Teplotu i čas proto upravujeme podle toho, co máme zrovna v pražičce. Celou dobu hlídáme každičký detail, protože právě to dělí vynikající kávu od té obyčejné.
Nakouknout do pražírnyJak kávu skladovat
Kávu vždy rozbalte až těsně před přípravou. Ani potom ji nemusíte do ničeho přesypávat. Prostě sáček znovu uzavřete pomocí zipu. Třívrstvé obaly kávu chrání před vzduchem, zatímco jednosměrným ventilem může unikat přirozeně vznikající oxid uhličitý. Zrnka se tak mohou vydýchat, ale nezvětrají.
Balení dejte někam, kde je stálá teplota a sucho – což rozhodně není lednička nebo mrazák. Káva by v nich zbytečně nasávala vlhkost a okolní pachy. Tady by ani naše speciální sáčky nepomohly.
Hmotnost | 0.25 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.