NÁKUP nad 999Kč = LYO ZDARMA. Vyberte jako dárek v košíku. Do vyprodání zásoby.

Coffeespot 13 let 250 g

 
Novinka
  • 1 z 3
 

Tak už jsme tady 13 let!  Oslavujte s námi! Tato výroční směs kávy vás zavede na cestu po kávových plantážích Brazílie.

Dostupnost Skladem - E-SHOP
Cena 151 Kč bez DPH
169 Kč    
Kategorie Nápoje
 

Detailní popis produktu

Tento blend je naše poděkování vám, našim milým zákazníkům! Každé zrnko v této směsi je pečlivě vybráno a praženo, aby vám přineslo nezapomenutelný kávový zážitek. Oblíbili jste si chuť hořké čokolády a oříšků, tak tady je.

Chuť Čokoláda, oříšky
Druh Brazílie Mantiqueira Mountains, Brazílie Cemorrado Sweet
Stupeň pražení 3 - Středně intenzivní Stupeň praženíStupeň praženíStupeň praženíStupeň praženíStupeň pražení
Kyselost Nízká
Země původu Brazilská káva

Výroční směs 13 let COFFEESPOT

Bohatá chuť čokolády a oříšků, která se snoubí s nízkou kyselostí a středně intenzivním pražením.

Složení:

  • Brazílie Mantiqueira Mountains natural
  • Brazílie Cemorrado Sweet natural
 
 
kava-brazilie

Pamatujete na naše začátky v Kudlovicích?

Začínali s malou prodejnou a pražírnou. Espresso k espressu. Sto gramů ke sto gramů. Kilo ke kilu. Zákazník po zákazníkovi. Po pár denně. Časem to bylo po pár desítkách.

První objednávka z e-shopu přišla přesně 26.9.2011 v 23:27 hodin. Kávu jsme balili doma v obýváku do dvou do rána a pak vstávali do zaměstnání. Balíčky jsme na poštu odváželi na kole. Celou dobu jste byli náš hnací motor a možná jste to ani netušili.

Od té doby se změnilo úplně všechno. Snad kromě nadšení, s jakým na kávu pohlížíme. Děkujeme, že je vás čím dál tím víc. To, kde je dnes pražírna, je vaší zásluhou.

 Už je to dva roky, co jsme se spojili s Čokoládovnou Janek.
 Spojili jsme se s Čokoládovnou JANEK

 

foto-spojeni

Jak připravit kávu 13 let COFFEESPOT?

Kávu namelte na hrubost vyhovující vybrané přípravě kávy. Kávu dodáváme standardně zrnkovou (nemletou). Pokud od nás chcete kávu umlít, zvolte tuto možnost výše + uveďte způsob, jak budete kávu připravovat (espresso, moka, filtr, turek, french press...

metody-pripravy-all

 
 

Jak kávu pražíme

Zrnka se pražením buď stanou jen další kávou z mnoha, nebo se promění v jedinečný chuťový zážitek.

Každý den pražíme přesně tolik, kolik objednáte. Aby se vám do rukou dostala vždy čerstvá zrnka – jen tak si naplno vychutnáte jejich jedinečný charakter. Ten respektujeme a nesnažíme se ho měnit. Naopak. Pražíme zkrátka tak, abychom nechali rozvinout přirozenou chuť každé kávy a dostali z ní maximum.

Teplotu i čas proto upravujeme podle toho, co máme zrovna v pražičce. Celou dobu hlídáme každičký detail, protože právě to dělí vynikající kávu od té obyčejné.

Nakouknout do pražírny
Fotky
Foto

Jak kávu skladovat

Kávu vždy rozbalte až těsně před přípravou. Ani potom ji nemusíte do ničeho přesypávat. Prostě sáček znovu uzavřete pomocí zipu. Třívrstvé obaly kávu chrání před vzduchem, zatímco jednosměrným ventilem může unikat přirozeně vznikající oxid uhličitý. Zrnka se tak mohou vydýchat, ale nezvětrají.

Balení dejte někam, kde je stálá teplota a sucho – což rozhodně není lednička nebo mrazák. Káva by v nich zbytečně nasávala vlhkost a okolní pachy. Tady by ani naše speciální sáčky nepomohly.

Hmotnost 0.25 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: