Ceria HRAŠKA Vanilka 250G

Neohodnoceno
 
 

Hraška Vanilka je unikátní český výrobek z ryze přírodních surovin. Hraška Vanilka je hrachová směs ochucená přírodní vanilkou.

Zlepšuje soudržnost těst a usnadňuje jejich zpracovávání. Díky těmto vlastnostem Hraška Vanilka umožňuje snížení nebo úplné vynechání vajec v těstech, především při použití celozrnné nebo bezlepkové mouky. 

Neobsahuje lepek, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani barviva.

bez lepku 10

Dostupnost Skladem
Cena 40 Kč bez DPH
44 Kč / ks    
Kategorie Hraška
 

20190821_190432_0000      

Složení: Hrách žlutý, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), vanilka, směs koření.

Země původu: Česká republika

Dávkování: 1 vejce = cca 20 g Hrašky Vanilka (1 polévková lžíce) + 40 ml vody.

10_1


Hrašku Vanilka použijeme do koláčů a moučníků z kynutého těsta, těsta kypřeného práškem do pečiva. Vynikající jsou palačinky, kde vajíčka nahradíme Hraškou Vanilka. Při zapékání sladkých nákypů a žemlovky si z Hrašky Vanilka uvaříme bešamelovou omáčku, která nákyp spojí, aniž bychom použili vajíčka. Určitě vyzkoušejte ananas, banán, jablko či jiné ovoce namočené v těstíčku z Hrašky Vanilka osmažené.

 

 

Hmotnost 0.29 kg
Produt je zařazen do kategorie (?) Vegan, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Bez laktózy
Produt obsahuje tyto alergeny 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 337 kcal / 1429 kJ
Tuky 3,4 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,55 g
Bílkoviny 18,6 g
Sacharidy 58,0 g
- z toho cukry 13,3 g
Vláknina 7,8 g
Sůl 0,08 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.