JANEK 100% Čokoláda tmavá Bean to bar - Dominikánská republika 45g

Neohodnoceno
 
  • 1 z 3
 

Čokoláda s tím nejkratším seznamem složení. Stoprocentně bez výmluv, stoprocentně z bobů.

Dominikánská republika. Pečlivý výběr. Kakaový bob. Pražení, drcení, zrání. Temperace. Vaše tabulka čokolády.
Tenhle 100% JANEK z Dominikánské republiky vám ukáže, jak čokoláda vůbec chutná. Neschovává se za příchutě, nevymlouvá se na složení. Pouze servíruje přírodní ovocnou chuť, která vydrží na jazyku ještě dlouho po posledním kousku.

Dostupnost Skladem
Cena 102 Kč bez DPH
117 Kč / ks    
Kategorie Čokoláda
 

 

20190821_190432_0000


Složení: kakaové boby 100%

Hmotnost: 45 g

10_1

JANKŮV příběh

Začalo to v Uherském Brodě roku 2015 chutí na čokoládu. Pravou a poctivou. Čokoládu, která vám naplní každý chuťový pohárek až po samotný okraj a pak se postupně rozplyne. Se slinami se nám začaly sbíhat i myšlenky. Z touhy po výjimečné kvalitě a požitku se tak zrodila naše Čokoládovna JANEK. Děláme přesně to, na co jsme tenkrát dostali tu šílenou chuť. Děláme čokoládu bez výmluv.

.
JANEK, to je:
poctivá česká výroba
čistá přírodní chuť
mrazem sušené ovoce
nesířené ořechy
pravá vanilka
bez palmového oleje
bez lepku
závislost na pořádné čokoládě

Hmotnost 0.08 kg
Produkt je zařazen do kategorie (?) Vegan, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Bez laktózy
Produkt neobsahuje tyto alergeny 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 600kcal/2512kJ
Tuky 57,0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny
Bílkoviny 12,8g
Sacharidy 0,2g
- z toho cukry 0,1g
Vláknina 24,0 g
Sůl

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: