NUTSMAN Balíček WORM-UP Křupaví červíci se solí a česnekem 20g 3ks

Neohodnoceno
 
Akce Výhodné balení
  • 1 z 5
 


Česnek jsme zvolili jako nejlepší variantu ze všech testovaných koření. Zároveň jsme se snažili dodat červíky s tradičním kořením, protože už sami červíci jsou dost exotičtí na to, abychom vám ještě motali hlavu exotickým kořením. 
Po zkušenostech víme, že česnekoví červíci jsou o něco oblíbenější než varianta s chilli. Je to jistě dáno především příjemnou česnekovou vůní a chutí. 

3 x 20g balení sušeného Potemníka moučného (Tenebrio molitor) v luxusním vzduchotěsně uzavřeném balení.

Dostupnost Skladem
Běžná cena 345 Kč
Ušetříte 54 Kč (–16 %)
Cena 253 Kč bez DPH
291 Kč / ks    
Kategorie Jedlý hmyz - červíci, cvrčci
 

 20190821_190432_0000

Složení
larvy Potemník moučný (Tenebrio molitor) 97%, sůl, česnek

Může obsahovat stopové množství lepku, korýšů a měkkýšů.

Skladujte v suchu a chraňte před teplem.

 

 20190821_190742_0000

 
Způsob přípravy

Červíci pocházejí z českého chovu. Před jejich zpracováním prochází několikadenní hladovkou, aby se důkladně očistili. Poté je krátce povaříme, okořeníme a nakonec usušíme. Vše děláme s maximální pozorností na kvalitu a zachování výživových hodnot.


Kde je využít
Skvělá příležitost pro zpestření oslavy nebo večírku s přáteli. Na křupavé červíky si kamarádi vzpomenou ještě dlouho poté :-D
Originální dárek pro přátele i nepřátele, ať už samostatně, nebo jako součást dárkového koše.
Pro svůj obsah bílkovin a nenasycených tuků je to skvělá svačinka, kdykoli přijde chuť.
Když rozbalíš křupavé červíky večer u televize, budeš se divit jak rychle zmizí.


Ochutnej
Křupaví červíci jsou připraveni k servírování, takže je stačí vysypat do misky a jíst. Neslíbíme ti, že se k ochutnání odvážíš, většina lidí si na to totiž netroufne. Přecijen předsudky jsou předsudky. Můžeme ti ale slíbit, že pokud se odvážíš, tak tě červíci mile překvapí svou vynikající chutí ;-)

Firma WORM UP je první česká firma zabývající se výrobou potravin z hmyzu. 

Zažij něco nového

Jedlý hmyz je běžnou součástí jídelníčku naprosté většiny světa. Včetně například Japonska nebo  Mexika. Pojídání hmyzu se říká entomofágie. A dostává se i na evropské talíře. Stačí jen, aby hmyz lidé ochutnali a zjistili, že je to opravdu dobrota. Vždyť je to blízký příbuzný třeba takových lahůdek, jako je humr či krevety.

Jedlý hmyz je neskutečně zdravý

Jedlý hmyz představuje dokonalý zdroj živočišných bílkovin. Má jich v sobě hned třikrát tolik, než třeba hovězí steak. Najdeš v něm převážně zdravý nenasycený tuk. A neobsahuje přitom žádné sacharidy. Bonus navíc je nálož vápníku, železa a zinku.
Perfektní, když tě večer přepadne na něco chuť. I když si hlídáš váhu.
Jsi v tréninku? Nejspíš už ti sladké proteinové tyčinky lezou ušima. Vyměň je za červí křupky doladěné jen troškou soli a chilli.
Chov hmyzu se, na rozdíl od velkých zvířat, obejde bez užívání antibiotik.
Červy před zpracováním povaříme. Zničí se přitom případné nežádoucí bakterie a viry. Přínosné živiny ale zůstávají.

Ochutnej !

Stačí jedno sousto a zjistíš, že tahle pecka už v tvém jídelníčku nesmí chybět. Bav se s přáteli. Testuj. Sázej se. Zkoušej nové možnosti. Zatím je to něco extra. Tak buď i ty.
Červí křupky nemusíš jíst jen tak. I když k pivu nebo vínu jsou nejlepší. Ozvláštni s nimi i svůj oběd nebo večeři pro kamarády. Rozdrť je a nasyp na rizoto, špagety nebo třeba pizzu. Experimentuj. Hledej recepty z hmyzu. Křupky však přidávej až nakonec a už nevař.

Hmotnost 0.3 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.