NOMINAL cereální kaše ječná 300g

Neohodnoceno
 
 

Cereální kaše Nomina ječná je kombinací velmi hodnotných obilovin. Základ tvoří ječmen (33%) s ovsem a chuť dotváří celozrnná rýže a špalda.


Ječmen je plodina, která figuruje v lidské výživě již tisíce let. Je známé, že ječná kaše byla v antice pokrmem gladiátorů a to, současnou terminologií, pro své nutriční vlastnosti. Je zdrojem sacharidů, kvalitních bílkovin, vitamínů skupiny B a E a řady minerálů.


Vlákninu ječmene i ovsa tvoří optimální poměr mezi rozpustnou a nerozpustnou složkou. Polysacharidy – beta-glukany, které tvoří podstatnou část té rozpustné, jsou ceněny pro svůj pozitivní vliv na organismus.

Dostupnost Skladem
Cena 39,13 Kč / ks bez DPH
45 Kč / ks    
Kategorie Kaše
 

 20190821_190432_0000

Složení: 33% ječmen, ovesná krupice, rýže natural, pšenice špalda celozrnná, ovesné vločky


Výživové údaje na 100 gramů: Energie 1576kJ/373kcal, Bílkoviny 12g, Sacharidy 69g, z toho cukry 1g, Tuky 3,5g, NMK 0,7g, Vláknina 8,1g, sůl <0,1g

 

20190821_190742_0000

Tyto produkty jsou vyrobeny extruzí – velmi krátký, tepelně mechanický
proces, který maximálně uchovává nutričně významné látky
a zároveň steriluje a snižuje množství vody na minimum. Tím je
zaručena vysoká trvanlivost bez použití jakýchkoliv konzervačních
činidel.
 
Jsou vhodné k přípravě:
- nutričně vyvážené stravy
- k zahuštění omáček, polévek a těst
- jako pojivo do masových, zeleninových nebo ovocných směsí
 
Základní příprava
Do teplého mléka či vody vmícháváme cereální kaši Nomina,až
docílíme požadovanou hustotu. Necháme 2–3 minuty odstát.
 
Návrh na servírování
Kaši lze dochutit klasicky na sladko - čerstvým nebo sušeným ovocem,
ovocnou přesnídávkou, marmeládou, sirupem (javorovým,
datlovým, obilným či agávovým), medem, třtinovým cukrem,
ořechy či semínky, máslem nebo za studena lisovaným rostlinným
olejem apod., nebo také na slano.
Hmotnost 0.35 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.