Semix Pohanková kaše s pekany 65g

Neohodnoceno
 
 

 

Sypká směs na přípravu Pohankové kaše s pekanovými ořechy bez lepku. Vhodná nejen pro celiaky.

bez lepku 10

Dostupnost Skladem
Cena 11,20 Kč bez DPH
12,90 Kč / ks    
Kategorie Kaše
 

 20190821_190432_0000

Složení: Pohankové lupínky 51 %, jáhlové lupínky, cukr, rýžová mouka, pekanové ořechy 5 %, sušené polotučné mléko, třtinový cukr, olivový olej, aroma, mořská sůl

Balení: 65 g

10_1

O firmě SEMIX

Historie

Společnost SEMIX PLUSO byla založena v roce 1995. Na trh vstoupili jako výrobce směsí, náplní a přípravků pro pekaře a cukráře. Šíře sortimentu se postupně rozrůstala dle požadavků zákazníků a od roku 2004 se kromě pekařské a cukrářské výroby orientuje také na celozrnné cereální výrobky určené pro koncové zákazníky.

Současnost

V současnosti je tradičním výrobcem pekařských, cukrářských a mlékárenských směsí.

V roce 2004 začali vyrábět snídaňové cereálie - lupínky, müsli a kaše. V roce 2012 přišli na trh s Müsli srdíčky, které jsou jejich nejznámějším produktem. V roce 2019 postavili novou výrobní halu pro klíčení cereálií. Ty následně suší. Díky procesům, které se při klíčení odehrávají, se vylepšují výživové parametry zrnin a ty jsou pak lépe stravitelné. K dnešnímu dni je výrobkové portfolio bohatší ještě o Müsli tyčinky naslano a pestrou škálu proteinových produktů - koktejly, polévky a chlebíčky. 

Ocenění

Výrobky jsou každoročně oceňovány v soutěžích Potravinářské komory ČR o nejlepší inovativní potravinářský výrobek v kategorii "Inovace", resp. "Reformulace roku".

Od roku 2004 jsme držiteli certifikátu BIO a od září 2012 mezinárodního certifikátu IFS (International Food Standard).

 

 

Hmotnost 0.07 kg
Produt je zařazen do kategorie (?) Vegan, Bez lepku, Bez éček, Bez palmového oleje
Produt obsahuje tyto alergeny 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 1700 kJ/406 kcal
Tuky 7,9 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 1,2 g
Bílkoviny 12,0 g
Sacharidy 69,0 g
- z toho cukry 11,0 g
Vláknina 5,0 g
Sůl 0,5 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.