NOVINKA: KEŠU 1/2 PRAŽENÉ SOLENÉ. Ve skvělé nabídce, ale pouze první výrobní dávka = omezené množství. Takže do neděle nebo do vyprodání. Co přijde dříve. Ochutnejte ZDE.

NUTSMAN Želé kyselý neonový červík AKCE 1 kg

 
Akce
  • 1 z 4
 

Ukousněte si červíka z jedné nebo druhé strany a vychutnejte si jednotlivě příchuť maliny, třešně, jahody, citrónu, broskve a hrušky, nebo slupněte celého červíka a tyto sladké chutě se vám v ústech lahodně promíchají.

  • želé ve tvaru červíků
  • ovocná příchuť
  • sladko-kyselý posyp
Dostupnost Vyprodáno
Běžná cena 198 Kč
Ušetříte 89 Kč (–44 %)
Cena 97 Kč bez DPH
109 Kč
Kategorie Zdravé mlsání
Položka byla vyprodána...
 

Složení

Glukózový sirup, cukr, modifikovaný bramborový škrob, hroznová šťáva z koncentrátu 5 %, želatina, regulátor kyselosti (kyselina citronová), kyseliny (kyselina mléčná, kyselina fumarová), barviva (kurkumin, brilantní modř FCF, paprikový extrakt), aromata, bezinkový koncentrát.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1451 kJ / 341 kcal
Tuky 0,1 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 80,2 g
z toho cukry 50,3 g
Vláknina 0 g
Bílkoviny 3,7 g
Sůl 0,05 g

Skladování

Uchovávejte v suchu, chraňte před teplem. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Minimální trvanlivost: uvedena na obalu

Hmotnost: 1 kg

Země původu: Česká republika

 

O gumových sladkostech

Základní složkou "gumových" bonbonů je želatina. Tento látkový zázrak je bohatým zdrojem kolagenu, klíčového stavebního prvku pro tvorbu pojivové tkáně, která je nezbytná pro zdraví našich kloubů, kostí, ale také vlasů, nehtů a pokožky. Přesto je důležité mít na paměti jednu věc: množství kolagenu v želatinových bonbonech není dostatečné na to, aby významně ovlivnilo lidský organismus. Klasické gumové bonbóny nejsou ideální pro vegany. Naštěstí již dnes existují i veganské varianty, které místo želatiny používají rostlinné zahušťovadla, jako je agar nebo pektin.

 
Hmotnost 1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: