LYO ovoce pouze do neděle -20%. Najdete jako vždy v akci.

Ricola Drops meduňka 40g

Neohodnoceno
 
 


Švýcarské bylinné bonbony bez cukru s výraznou bylinkovou příchutí.

Dostupnost Objednáno u dodavatele
Cena 24 Kč bez DPH
28 Kč / ks
Kategorie Zdravé mlsání
Položka byla vyprodána...
 

20190821_190432_0000

Složení: Isomalt, kyselina (kyselina citrónová), výtažek (0,3%) z meduňky a ze směsi 13 bylin, přírodní citronové aroma, sladidla (aspartam, acesulfamK), přírodní mátové aroma, mentol, barvivo (betakaroten).

Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Obsahuje zdroj fenylalaninu.

Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před teplem

Balení: 40 g

10_1

Ricola bonbony jsou švýcarské bylinné bonbony pouze z přírodních ingrediencí.

Již od roku 1940 jsou vyráběny podle originální receptury z 13 alpských bylin. Bylinky používané v těchto bonbónech se pěstují ve švýcarských horách pomocí ekologického zemědělství. Každý bonbon obsahuje výtažky ze 13 alpských bylin (jitrocel kopinatý, proskurník lékařský, máta peprná, tymián obecný, šalvěj lékařská, kontryhel obecný, řebříček obecný, bedrník obecný, sléz lesní, květ černého bezu, prvosenka jarní, rozrazil lékařský a jablečník obecný).

 

 

Hmotnost 0.06 kg
Produkt je zařazen do kategorie (?) Vegan, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Bez laktózy
Produkt neobsahuje tyto alergeny 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 990kJ/ 235kcal
Tuky 0,0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,0 g
Bílkoviny 0,0 g
Sacharidy 96,0 g
- z toho cukry 0,0 g
Vláknina 0,0 g
Sůl 0,0 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: