USUŠIL&SYN





P
okud si zatím Jerky přímo nevyzkoušel, znáš jej asi spíše jako “drahé” sušené maso s americkou image, kterou nosí drsní chlapi. Ne všechno z toho je tak úplně pravda!

Jerky bývá nejčastěji hovězí (případně původní bizoní) nebo drůbeží (zejména krůtí) či vepřové. Maso se před přípravou nařeže na tenké plátky, obvykle se marinuje, koření či solí a poté se suší při teplotě mezi 50 a 70 °C. Sušené maso lze skladovat při pokojové teplotě a je dobře stravitelným zdrojem energie a bílkovin vhodným pro rekreační i vrcholové sportovce při intenzivním tréninku. Vzhledem k tomu, že naše 100% JERKY vyrábíme pouze z nejlepšího libového masa a v průběhu sušení přijde prakticky o veškerou vodu, je skvělou a lehkou potravinou plnou energie a bílkovin. Díky uvedenému je Jerky vhodné i jako doplněk stravy v průběhu redukčních diet. Jelikož Jerky není mastné, je možné jej bez starostí jíst po celý den.

V případě našeho 100% JERKY je poměr sušeného masa k původní váze více než 1:3 tzn. na 100 g sušeného masa využijeme více než 300 g očištěného masa v syrovém stavu, což je prakticky maximální možný poměr než by bylo maso „přesušené“ (obecně se vyplatí zkoumat poměr původní váhy masa před vysušením, jelikož v některých případech může poměr rozdílný, což by mohlo znamenat, že na stejnou váhu sušeného masa bylo využito méně masa v syrovém stavu).




 

Nejprodávanější

Stránka 1 z 1 - 6 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 6 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.