Fructal Frutabela sport jablko, banán v jogurtu 44 g
Popis
Složení: ovocné složky 63 % (banánové 22 %, jablečné pyré 22 %, jablečná šťáva z koncentrátu (19% jako šťáva)), jogurtová poleva 18 % (cukr, palmový tuk, sušené polotučné a plnotučné mléko, sušený jogurt 2 %, emulgátor (sojový lecitin), aroma), glukózový sirup, extrudovaný obilný výrobek 14 % (rýžová a pšeničná mouka, cukr, glukóza, palmový olej, pšeničný a ječný slad, kuchyňská sůl), cukr, kukuřičné lupínky 6 % (kukuřice, cukr, kuchyňská sůl, ječný slad), ovesné vločky 5,4 %, zvlhčující látky (sorbitol, glycerol), palmový tuk, modifikovaný škrob, maltodextrin, fosforečnan hořečnatý, kyselina (kyselina citrónová), emulgátor (estery sacharózy s mastnými kyselinami), vitamíny (riboflavin, niacin, kyselina pantenová), aroma, antioxidant (kyselina askorbová.
Může obsahovat stopy arašídů a skořápkových plodů.
Balení: 44 g
Firma Fructal byla založena v roce 1945 v bývalé Jugoslávii. Postupem času se stala největším prodejcem ovocných šťáv a nektarů a toto místo si zdárně udržuje dodnes (v zemích bývalé Jugoslávie). Závod byl během let kompletně zrekonstruován, aby vyhovoval všem náročným normám zemí EU. V roce 2001 získal ve firmě většinový podíl Pivovarna Union. Dnes Fructal vyváží své výrobky do patnácti zemí světa včetně USA a Kanady.
Hmotnost | 0.055 kg |
Produkt je zařazen do kategorie (?) | Bez éček, Bez palmového oleje |
Produkt neobsahuje tyto alergeny | 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Výživové údaje na 100 gramů: | |
Energie | 1718 kj/ 408 kcal |
Tuky | 10,8 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 8,5 g |
Bílkoviny | 3,7 g |
Sacharidy | 72,9 g |
- z toho cukry | 33,2 g |
Vláknina | 2 g |
Sůl | 0 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.