Novalim MARIELA keksy čajové s anýzem, feniklem 140g BEZLEPKU

Neohodnoceno
 
 

Mariela – čajové sušenky bez lepku

S minerálním komplexem z mořských řas – bioaktivní vápník a hořčík a dalších 72 stopových prvků + AMARANT, ANÝZ a FENYKL.

Potravina speciálně připravena pro osoby s nesnášenlivostí lepku. Vyrobena z přirozeně bezlepkových a bezpšeničných surovin. (gluten < 20mg/kg)

Dostupnost Skladem
Cena 60,90 Kč bez DPH
70 Kč / ks    
Kategorie Zdravé mlsání
 

20190821_190432_0000

Složení: kukuřičný škrob, cukr, rýžová mouka, částečně ztužený rostlinný tuk (řepkový, palmový), kukuřičná mouka, amarantová mouka, glukózo-fruktózový sirup, sušená vaječná směs, lupinová mouka, rýžový škrob, čerstvá vejce, minerální komplex z mořských řas, med, kypřidlo: hydrogenuhličitan sodný, emulgátor: lecitin (slunečnicový), vanilínový cukr, jedlá sůl, drcený anýz, drcený fenykl.

Balení: 140 g

10_1

Novalim

Toto je motto naší firmy, která se od roku 1991 specializuje na výrobu dietních bezglutenových (bezlepkových) a nízkobílkovinových potravin. Máme vybudované samostatné provozy, kde se vyrábìjí pouze bezglutenové výrobky. Pracovníci naší firmy mají dlouholeté zkušenosti v oblasti potravináøské technologie, mikrobiologie a v pøíbuzních oborech. Kontinuální výzkum a vývoj realizujeme samostatnì i v spolupráci s významnými výzkumnými centry. Tím zajišťujeme stálou inovaci produkce a dynamický rozvoj společnosti.

Náš příběh

Společnost NOVALIM byla založena v roku 1991 a specializuje se na vývoj a výrobu bezglutenových (bezlepkových) a nízkobílkovinových výrobků. Zakladatel, Ing. Jozef Poprac, CSc., využil své dlouholeté zkušenosti z působení ve výzkumu a vývoji potravinářských výrobků a výsledkem je různorodá paleta kvalitních bezglutenových a nízkobílkovinových výrobků, které společnost NOVALIM nabízí svým zákazníkům prostřednictvím E-shopu, v maloobchodech i v lékárnách. Poloha Slovenska v srdci Evropy umožňuje společnosti efektivně zásobovat evropský trh.

Klademe důraz na bezpečnost našich výrobků, a proto nepoužíváme pšeničný škrob, který může být nosičem zbytkového glutenu (lepku). Rovněž v největším možném rozsahu využíváme přírodní suroviny. Základními ingrediencemi v našich produktech jsou kukuřičný a bramborový škrob a rýžová, kukuřičná a sójová mouka.

Pro pravidelné sledování bezpečnosti výrobků má společnost NOVALIM zaveden tzv. systém HACCP a certifikaci společností Bel-Novamann International. Suroviny a produkty navíc podléhají stálé kontrole Úřadem veřejného zdravotnictví Slovenské a České republiky

Naše provozovny jsou specializované pouze na výrobu bezglutenových (bezlepkových) výrobků.

Všechny naše výrobky jsou vyrobeny z přirozeně bezglutenových a nepšeničných surovin.

Hmotnost 0.14 kg
Produt je zařazen do kategorie (?) Bez lepku, Bez éček, Bez palmového oleje, Bez laktózy
Produt obsahuje tyto alergeny 3. Vejce a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 1958 kJ/ 466 kcal
Tuky 17,3 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 7,1 g
Bílkoviny 5,2 g
Sacharidy 71,5 g
- z toho cukry 18,6 g
Vláknina 1,7 g
Sůl 0,15 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.