Pistácie 4+1kg ZDARMA. Cena 287Kč/kg // Makadamiové ořechy za novou, nejlepší, cenu.

NUTSMAN Želatinové kyselé oválky s příchutí černý rybíz

Neohodnoceno
 
 

Vychutnejte si plnou a výraznou chuť černého rybízu v našich oválcích. Kyselý posyp dodává tomuto výrobku ten správný šmrnc.

  • oválky s příchutí černého rybízu
  • v kyselém posypu
Cena od 63 Kč bez DPH
od 70 Kč / ks
Kategorie Zdravé mlsání
Zvolte variantu
Množství: 250 g Skladem 70 Kč / ks
63 Kč bez DPH
   
Množství: 500 g Již brzy skladem 113 Kč / ks
101 Kč bez DPH
 

Složení: glukózový sirup, cukr, hroznová šťáva z koncentrátu 5 %, želatina, regulátor kyselosti (kyselina citronová), kyseliny (kyselina mléčná, kyselina fumarová), zahušťovadlo (pektiny), barviva (rostlinná uhlíková čerň, paprikový extrakt), koncentrát šťávy černé mrkve, aroma.

Skladování: Uchovejte v suchu, chraňte před teplem. Nevystavujte přímému slunečnímu svitu.

Země původu: Česká republika

O gumových sladkostech

Základem "gumových" bonbónů je želatina. Ta je zdrojem kolagenu, který je základní stavební jednotkou pro vznik pojivové tkáně zejména pohybového aparátu - chrupavek, kostí, ale i vlasů, nehtů, pokožky. Avšak pozor! Obsah kolagenu není tak vysoký, aby měly želatinové bonbony na lidský organismus tolik potřebný účinek.

Produkt je zařazen do kategorie (?) Bez lepku, Bez palmového oleje, Bez laktózy
Produkt neobsahuje tyto alergeny 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 1461 kJ/ 344 kcal
Tuky 0,1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Bílkoviny 3,8 g
Sacharidy 80,4 g
- z toho cukry 53,7 g
Vláknina 0,2 g
Sůl 0,03 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: