Amylon Protein puding vanilkový 40g

Neohodnoceno
 
Novinka
 

Návod k přípravě:
1. Z odměřeného 1/2 l mléka odlijeme asi 350 ml do varné nádoby.

2. Přidáme 2 lžíce cukru (40 g) a zahříváme k varu.

3. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku.

4. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.

5. Nalijeme do misek a necháme vychladnout.

Dostupnost Skladem
Cena 17,90 Kč bez DPH
20,60 Kč / ks    
Kategorie Zdravé potraviny
 

20190821_190432_0000

Složení: Kukuřičný škrob, sušený syrovátkový protein (9,5 %), vanilkový extrakt, barviva: kurkumin, karoteny, přírodní aroma, mletá vanilka (0,05 %).

Balení: 40 g 

 10_1

Vize a filozofie společnosti

Amylon, akciová společnost, je tradiční výrobce kvalitních průmyslových a balených potravinářských výrobků. Snažíme se, abychom byli na trhu vnímáni jako evropský obchodní partner.

Naší filozofií je spokojený zákazník, zejména tedy zákaznice, moderní žena, která se ráda stará o sebe a svoji rodinu a v rámci toho chce připravovat chutná jídla, která jí nezaberou mnoho času, a také svou jednoduchou přípravou odpovídají tradiční, ale moderně pojaté kuchyni.

Naše vize do budoucna je jasná. Chceme podporovat české zemědělství, potravinářství i škrobárenskou výrobu a distribuci. Chceme nadále v naší vývojové kuchyni připravovat chutné pokrmy a pomocníky do domácnosti tak, tak aby splňovaly nejen vysoké nároky moderní stravy, ale také aby chutnaly a inspirovaly.

Výrobní sortiment

Výrobní sortiment potravinářské firmy Amylon, a.s. zahrnuje 2 oblasti, průmyslovou výrobu umístěnou v Havlíčkově Brodě a Polné a výrobu balených výrobků umístěnou v Ronově nad Sázavou.

 

Hmotnost 0.04 kg
Produt je zařazen do kategorie (?) Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje
Produt obsahuje tyto alergeny 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 338 kJ/ 92 kcal
Tuky 1,4 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g
Bílkoviny 3,5 g
Sacharidy 16,0 g
- z toho cukry 11,0 g
Vláknina 0,0 g
Sůl 0,09 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.