ARAX Pukance pšeničné medové 100 g
Popis
Pšeničné medové pukance skvěle obohatí svou sladkou chutí nejen vaše snídaňové směsi. Doporučujeme zalít mlékem nebo přimíchat do jogurtu. Skvěle chutnají i jen tak samotné jako sladká zdravá svačinka, která potěší nejen děti.
Složení: Pufovaná tvrdá pšenice, cukr, glukózový sirup, slunečnicový olej, med, zkaramelizovaný cukr, aroma.
Alergeny: Obsahuje lepek, může obsahovat stopy mléka, sóji a ořechů.
Balení: 100 g
O firmě
V roce 1995 byla založena společnost ELLADA Praha s.r.o. jako předchůdkyně stávající společnosti. Tehdy se rodinná firma v malém zabývala obchodem s drobným zbožím. V roce 2008 prošla firma komplexní restrukturalizací a posílením kapitálové základny. Tyto kroky nám umožnily rychlý vstup na trh, vyznačující se jinak těžkou prostupností a velkou měrou konzervativnosti.
Od roku 2008 se firemní aktivity soustředí zejména na balení a distribuci suchých potravin. Dynamicky se rozvíjíme do nových trhů, rozšiřujeme produkci, počty zaměstnanců a zkvalitňujeme spolupráci. Průběžnými investicemi do lidských zdrojů a automatizace výroby dosahujeme velmi vysoké míry efektivity.
Nyní působí pod novým názvem společnosti - Foodish s.r.o., která zpracovává a balí potraviny pod registrovanou značkou ARAX.
Hmotnost | 0.12 kg |
Produkt je zařazen do kategorie (?) | Bez éček, Bez palmového oleje, Bez laktózy |
Produkt neobsahuje tyto alergeny | 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Výživové údaje na 100 gramů: | |
Energie | 1716 kj/ 406 kcal |
Tuky | 6,4 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,7 g |
Bílkoviny | 6,,6 g |
Sacharidy | 78 g |
- z toho cukry | 48 g |
Sůl | <0,01 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář