Country Life Sirup špaldový BIO 250ml

Neohodnoceno
 
Akce EXPIRACE
 

EXPIRACE 8/2020


Špaldový sirup je přírodním sladidlem, které díky svému složení a nižšímu glykemickému indexu nezatěžuje slinivku. Oproti běžnému cukru nepřekyseluje žaludek (má vyšší pH) a nepřispívá k vyplavování některých minerálů z lidského organismu.

Svou chutí i konzistencí hodně připomíná včelí med. Oproti pšeničnému sirupu má tmavší barvu, je hustší a má výraznější chuť.

Dostupnost Skladem
Běžná cena 116,60 Kč
Ušetříte 17,60 Kč (–15 %)
Cena 86,10 Kč bez DPH
99 Kč / ks    
Kategorie Zdravé potraviny
 

20190821_190432_0000

Složení:
 ŠPALDA* (80 %), voda.
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Balení: 250 ml

10_1

Špaldový sirup se chutí i konzistencí hodně přibližuje medu. Je vhodný na pečení i dochucení. Jeho plná chuť vynikne při přelití kaší a dezertů.

Ačkoliv je špalda odrůda pšenice, špaldový a pšeničný sirup se od sebe liší. Špaldový sirup je hustý, tmavší, má výraznější plnou chuť.

Špaldový sirup obsahuje 20 % glukózy a 36 % maltózy.

Obilné sirupy, tedy i špaldový, se vyrábí tímto přirozeným způsobem:

- zrno se pomele na mouku

- při určité teplotě se mouka smíchá s vodou

- přidají se enzymy přírodního původu

- následuje proces zvaný hydrolýza

- dlouhé molekuly škrobu se rozštěpí na jednoduché sacharidy

- mechanickou filtrací se oddělí tekutina od nerozpustných látek

- přebytečná voda se odstraní odpařením

Díky tomu, filtrace probíhá výhradně mechanicky, bez jakéhokoliv použití rozpouštědla a chemických látek, si sirupy zachovají maximum minerálů a stopových prvků. Každý sirup má pak svoji unikátní chuť a barvu.

Hmotnost 0.25 kg
Produt je zařazen do kategorie (?) BIO, Vegan, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Bez laktózy
Produt obsahuje tyto alergeny 1. Obiloviny obsahující lepek
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 1 310 kJ / 313 kcal
Tuky 0,2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,0 g
Bílkoviny 3,4 g
Sacharidy 93,0 g
- z toho cukry 69,0 g
Vláknina
Sůl 0,0 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.