Jimmy´s Food sušené maso chilli 25G

1 hodnocení
 
 

Tenké plátky sušeného hovězího masa.

Příchuť pro ty, co to mají rádi ostré.

Vyvážená chuť hovězího a chilli papriček Bhut Jolokia o pálivosti 750 000 SHU.

 

Dostupnost Skladem
Cena 53,90 Kč bez DPH
62 Kč / ks    
Kategorie Zdravé potraviny
 

20190821_190432_0000

 

Složení: hovězí maso 92,6 %, sójová omáčka (fermentovaná sója, fermentovaná pšenice - lepek odstraněn při fermentaci, jedlá sůl), chilli.

Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný, s vysokým obsahem bílkovin, bez lepku

10_1

Sušené maso je sušením konzervované maso – nejčastěji hovězí (popř. bizoní) nebo drůbeží či vepřové. Jedná se o jednu z nejstarších technik úpravy jídla pro dlouhodobé využití. Sušené maso v minulosti připravovaly lovecké národy všech zeměpisných šířek. K nejznámějším formám sušeného masa patří jerky.

Maso se před přípravou nařeže na tenké plátky, obvykle se marinuje, koření či solí, a potom se suší při teplotě kolem 70 °C. Maso si zachovává svůj objem, ale je zbaveno vody. K výrobě 100 gramů výsledného produktu se spotřebuje přibližně 300–350 g syrového masa. Sušené maso lze skladovat při pokojové teplotě.

Využití:

Je dobře stravitelným zdrojem energie a bílkovin, vhodným například pro turisty, cyklisty a horolezce.

 

Hmotnost 0.06 kg
Produt je zařazen do kategorie (?) Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Bez laktózy
Produt obsahuje tyto alergeny 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 1367 kj / 301 kcal
Tuky 3,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 1,6 g
Bílkoviny 65,0 g
Sacharidy 7,6 g
- z toho cukry 6,6 g
Vláknina
Sůl 6,0 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.