UPOZORNĚNÍ: Vzhledem k enormnímu nárůstu objednávek se můžou zásilky zdržet o 2-3 dny. Děkujeme za pochopení. NUTSMAN.

Mouka rýžová polohrubá 500g

Neohodnoceno
 
 


Rýžová mouka polohrubá - vhodná na zahušťování, pečení. 

Dostupnost Skladem
Cena 20 Kč bez DPH
23 Kč / ks    
Kategorie Zdravé potraviny
 

20190821_190432_0000

Složení:
 bílá rýže

Balení: 500 g

10_1

Rýžová mouka se vyrábí z rýže speciálním postupem. Jedná se o lehce stravitelnou potravinu, která vyvolává pocit nasycení. Neobsahuje lepek a je tak vhodná pro pacienty s celiakií a pro bezlepkovou dietu.

Využití:

Využívá se především k přípravě sladkých, nepečených dezertů. Je vynikající surovinou pro pečení bezlepkových sušenek, dortů a nekynutých buchet.

Je také hodná pro zahušťování omáček slaných nebo sladkých jídel. Rýžová mouka zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.

Při pečení se obvykle také míchá s jinými druhy mouky (pohanková, kukuřičná a další). Těsto z rýžové mouky je pevné, v mnoha ohledech podobné těstu z pšeničné mouky, ačkoli ne tak pružné.

Hmotnost 0.55 kg
Produkt je zařazen do kategorie (?) Vegan, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Bez laktózy
Produkt neobsahuje tyto alergeny 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 1464 kJ / 351 kcal
Tuky 0,4 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,0 g
Bílkoviny 8,8 g
Sacharidy 74,0 g
- z toho cukry 0,0 g
Vláknina 1,3 g
Sůl 0,01 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.