Přírodní cukr řepný 500g

Neohodnoceno
 
 

 

Cukr neprochází chemickou rafinací. Na povrchu krystalů tak nezůstávají zbytky chemických látek užitých při rafinaci. Ani při produkci přírodního řepného cukru se nepoužívají pesticidy a průmyslová hnojiva, proti škůdcům a chorobám se nasazují pouze prostředky biologické ochrany. Přírodní řepný cukr má vůni po ovoci, je sladší a slabě větrový. Tento vysoce kvalitní cukr lze používat stejně jako klasický cukr řepný rafinovaný.

Dostupnost Skladem
Cena 28,40 Kč bez DPH
32,70 Kč / ks    
Kategorie Zdravé potraviny
 

20190821_190432_0000        

Složení: přírodní cukr, černý sirob

Balení: 500 g

10_1

Řepný cukr

Řepný cukr se vyrábí z plodiny zvané cukrová řepa. Jedná se o kořenovou zeleninu, která je blízkým příbuzných červené řepy a cvikly (jiným názvem též mangold nebo řepa burák).

Spolu s cukrovou třtinou patří cukrová řepa mezi nejběžnější rostliny užívané ve výrobě bílého cukru.

Cukrová řepa se používá nejen k výrobě bílého cukru, ale je také důležitou surovinou pro výrobu ostatních druhů rafinovaných cukrů, jako jsou například hnědý cukr nebo melasa.

Protože na obalech potravin často nenajdeme žádnou informaci o tom, z jaké výchozí suroviny byl cukr v nich obsažený vyroben, je prakticky nemožné zjistit, zda dotyčná potravina obsahuje řepný nebo třtinový cukr.

 

 

 

 

 

 

Hmotnost 0.5 kg
Produt je zařazen do kategorie (?) Vegan, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Bez laktózy
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 1700 kJ/ 400 kcal
Tuky 0,0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,0 g
Bílkoviny 0,0 g
Sacharidy 100,0 g
- z toho cukry 100,0 g
Vláknina 0,0 g
Sůl 0,0 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.