TY NEJLEPŠÍ OŘÍŠKY? Najdete v nejlepší kvalitě a nejlepší ceně. ZDE. // AKTUÁLNÍ INFORMACE O DORUČENÍ Najdete vždy v košíku.

NUTSMAN Karamelky Krowka MIX

 
  • 1 z 3
 

Objevte skvělou chuť tohoto mixu karamelek, které přicházejí v pěti lahodných variantách. Ať už máte chuť na klasickou mléčnou sladkost, exotický kokos, bohatou chuť kakaa, unikátní makovou nebo výraznou sezamovou příchuť, tyto karamely jsou tou pravou volbou pro každého. Perfektní jako malý dárek nebo sladká pochoutka pro každou příležitost.

  • jemný karamel
  • 5 lahodných příchutí
  • měkká textura

 

Cena od 65 Kč bez DPH
od 73 Kč
Kategorie Zdravé mlsání
Zvolte variantu
NUTSMAN Karamelky Krowka MIX Množství: 250 g Již brzy skladem 73 Kč
65 Kč bez DPH
NUTSMAN Karamelky Krowka MIX Množství: 500 g Již brzy skladem 116 Kč
104 Kč bez DPH
NUTSMAN Karamelky Krowka MIX Množství: 1000 g Již brzy skladem 200 Kč
179 Kč bez DPH
 

Složení

Cukr, glukózový sirup, margarín (rostlinné oleje a tuky (palmový olej, řepkový olej), voda, emulgátor E471, sůl (0,18%), regulátor kyselosti E330, konzervant E202, barvivo E160b, aroma, sušené mléko (6 %), sušená syrovátka (z mléka), sezam (2 %), kokosové vločky (2 %), mák (2 %), kakao (2 %), sůl, aroma.

Alergeny jsou v textu zvýrazněny.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1786 kJ / 423 kcal
Tuky 8,36 g
z toho nasycené mastné kyseliny 3,61g
Sacharidy 84,06 g
z toho cukry 65,1 g
Bílkoviny 2,58 g
Sůl 0,18 g

 

Skladování

Skladujte na suchém a chladném místě.

Země původu: Polsko

 

O karamelu

Karamel má bohatou historii, která sahá až do 17. století. V počátcích se karamel vyráběl velmi jednoduše a využíval se především jako sladidlo. Postupem času se ale začal rozšiřovat jeho kulinářský potenciál a přidáním smetany a másla se z něj stala bohatší a krémovější pochoutka.

V 19. století se karamel stal důležitou součástí cukrářského průmyslu. Výroba se zmechanizovala, což umožnilo jeho masovou produkci a větší dostupnost. Ve 20. století se karamel stal populárním zejména ve Spojených státech, kde se začal hojně využívat ve formě karamelových bonbónů, polev a karamelových omáček.

Karamel dnes představuje nejen důležitou ingredienci v mnoha dezertech, ale také symbol luxusu a elegance v kulinářském světě. Jeho historie odráží nejen vývoj cukrářských technik, ale také kulturní proměny ve vnímání sladkostí a požitkářství.

Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1786 kJ / 423 kcal
Tuky 8,36 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 3,61 g
Sacharidy 84,06 g
- z toho cukry 65,1 g
Bílkoviny 2,58 g
Sůl 0,18 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: