Sušené rozinky

Rozinky (nebo také hrozinky) jsou vlastně usušené plody révy vinné. V českých domácnostech jsou jednoznačně nejoblíbenější odrůdou rozinky sultánky, které se používají do pečení. Jen těžko si bez nich představit klasický štrůdl nebo žemlovku. Výběr je však mnohem širší – světlé, tmavé, větší, menší, s pecičkami nebo bez, záleží, co vám chutná a jak chcete rozinky použít.

Můžete je přidat do ovesných kaší, granoly nebo jogurtu stejně dobře jako do slaných pokrmů. Skvěle se hodí do různých omáček a nebo třeba ke zvěřině.

Tip: Smícháním s oříšky (třeba s lískovými, kešu a mandlemi) vznikne chutná kombinace, známá také jako studentská směs.

 

Nejprodávanější

Stránka 1 z 1 - 14 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 14 položek celkem

Nastavení cookies

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost

Nezbytné (vždy aktivní nelze vypnout)
Tyto cookies jsou potřeba, aby web fungoval správně
Analytické
Pomáhají nám pochopit, jak web používáte. S jejich pomocí ho můžeme zlepšovat
Profilující (marketingové)
Díky těmto cookies vám můžeme zobrazovat relevantní obsah a reklamy, které pro vás mohou být zajímavé a užitečné