Sušené rozinky

Rozinky (nebo také hrozinky) jsou vlastně usušené plody révy vinné. V českých domácnostech jsou jednoznačně nejoblíbenější odrůdou rozinky sultánky, které se používají do pečení. Jen těžko si bez nich představit klasický štrůdl nebo žemlovku. Výběr je však mnohem širší – světlé, tmavé, větší, menší, s pecičkami nebo bez, záleží, co vám chutná a jak chcete rozinky použít.

Můžete je přidat do ovesných kaší, granoly nebo jogurtu stejně dobře jako do slaných pokrmů. Skvěle se hodí do různých omáček a nebo třeba ke zvěřině.

Tip: Smícháním s oříšky (třeba s lískovými, kešu a mandlemi) vznikne chutná kombinace, známá také jako studentská směs.

 

Nejprodávanější

Stránka 1 z 1 - 11 položek celkem

Stránka 1 z 1 - 11 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.