BLOG

NOVINKY - Kaše

Máme spoustu nových přírůstků v kategorii KAŠE.  Věříme, že rozmanitost příchutí BIO, BEZ LEPKU či různých značek Vás potěší a vyberete si dle libosti....

NOVINKA - Těstoviny

Rozhodli jsme se náš sortiment rozšířit o celou řadu kvalitních těstovin. A TADY jsou.  ...

NOVINKA - Mango

Mango je bohatým zdrojem draslíku a vitamínů. Pokud nese výrobek označení AZO FREE nebo také zkratku AZ, znamená to, že neobsahuje barviva Tartrazin E102, Chinolinová žluť SY E104, Žluť SY E110, Azorubin E122, Ponceau 4R E124, Červeň allura E129. Tyto látky mohou nepříznivě ovlivňovat činnost ...

RECEPT - Medovník

Ingredience: 200g špaldové mouky 150g mouky z vlašských ořechů případně ovesné vločky 2 odměrka vanilkového proteinu nebo vanilkový cukr 5PL medu 2vejce 1/2 prášku do pečiva 1 ČL skořice 1 ČL perníkové koření 100ml mléka   Náplň: 500g smetanového jogurtu alespoň 10% 1 k...

NOVINKA - Mochyně

Sladkokyselé mochyně jejichž chuť Vás nadchne !!! Mochyně peruánská (Physalis peruviana) je jednoletá rostlina z čeledi lilkovitých. Pochází z Jižní Ameriky, ale pěstuje se i v jiných oblastech. Její jedlé plody se označují jako třešeň Inků.   ...

RECEPT - Muffiny z mandlové mouky

Ingredience: 50 g másla 250 g mandlové mouky lžička BIO prášku do pečiva 120 g medu nebo jiného sladidla (např.: Cukru, ale toho cca 60g) 2dcl mléka 3 vejce 130g ovoce - například maliny, borůvky, rybíz Postup: Nejdříve smícháme suché suroviny poté přidáme zbytek a promícháme. Troubu...

RECEPT - Ferrero

Ingredience:50g mandlové mouky 50g lískooříškové mouky  1 PL kakaa2 PL arašídového másla   Dále:15 ks lískového oříšku   (blanšírované)1 PL drcených mandlí 40g čokolády  Postup:Mouky, máslo a kakao promícháme v jednotnou hmotu. Z těsta vytvoříme 15 kuliček, do kterých zaba...

NOVINKA - Sušené maso TELCEK

Tohle sušené maso je trochu jiné!! Stařené hovězí a vepřové maso z českých chovů té nejvyšší kvality Náš způsob úpravy masa se nazývá Biltong a pochází z jižní Afriky, ale my ho vyrábíme v Rejvízu, magickém místě uprostřed Jeseníků. Maso nejprve ošetříme, naložíme do jedinečné směsi koření a mořsk...

RECEPT - Ananasovník

Ingredience Těsto:180 g ananasového pyré80 g mandlové mouky50 g pekanů jemně pomletých 4 vejce30 g sladidla 5 g prášku do pečiva Krém:150 g smetany na šlehání150 g měkkého tvarohu20 g sladidlaovoce na přiložení   Postup:Oddělte bílky od žloutků. Z bílků a štípky soli vyšlehejte tuhý sníh. A...

NOVINKY - Piniové a Makadamové oříšky

Máme pro vás další dva skvělé druhy oříšků.  Makadamové oříšky jsou výbornou a výživnou svačinkou, kterou můžete konzumovat přímo. Nejvýživnější jsou v syrovém stavu v různých pomazánkách nebo se sýry a bobulemi hroznového vína. Výborně se ale hodí i k pečení vanilkových rohlíčků, různých záku...

Stránka 1 z 7 - 61 položek celkem

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.