Vločky sojové celé 250g
Popis

Složení: sojové vločky
Balení: 250 g

Sójové vločky vznikají lisováním sójových bobů. Sójové boby obsahují významné množství vitamínů, především ze skupiny B a E. Z minerálních látek jsou zastoupeny vápník, fosfor, hořčík a především železo. Za povšimnutí však stojí vysoký obsah prospěšných tuků, které jsou příznivé hlavně díky kyselině linoleové, a sójová bílkovina. Patří mezi přirozeně bezlepkové potraviny.
Využití:
Se sójovými vločkami můžete připravit mnoho zdravých a chutných pokrmů.
Hodí se k zahuštění krémových polévek či k výrobě domácího pečiva. Dají se přidat do karbanátků či sekané. Můžeme je kombinovat s luštěninami, vejci, zeleninou, bylinkami a kořením. Vynikající jsou na výrobu sójových pomazánek.
| Hmotnost | 0.28 kg |
| Produkt je zařazen do kategorie (?) | Vegan, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Bez laktózy |
| Produkt neobsahuje tyto alergeny | 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich |
| Výživové údaje na 100 gramů: | |
| Energie | 1717 kJ /410 kcal |
| Tuky | 21,0 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 3,0 g |
| Bílkoviny | 37,0 g |
| Sacharidy | 13,0 g |
| - z toho cukry | 11,0 g |
| Vláknina | 12,0 g |
| Sůl | 0,01 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
