AMYLON Želatina BIO - bez lepku 20 g
Popis
Složení
BIO vepřová želatina.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota | 1435 kJ / 342 kcal |
Tuky | 0,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,0 g |
Sacharidy | 0,0 g |
z toho cukry | 0,0 g |
Bílkoviny | 84 g |
Vláknina | 0,0 g |
Sůl | 0,08 g |
Návod k přípravě
Pro přípravu 500 ml směsi:
- Do 250 ml studené tekutiny postupně přisypeme želatinu a necháme ji přibližně 10 minut nabobtnat.
- Zbylých 250 ml tekutiny přivedeme k varu, poté vlijeme do nabobtnané želatiny a pokračujeme v přípravě podle zvoleného receptu.
Skladování
Skladujte v chladu a suchu.
Minimální trvanlivost: uvedena na obalu
Hmotnost: 20 g
Výrobce: Amylon
Hmotnost | 0.02 kg |
Výživová hodnota na 100 g | |
Energetická hodnota | 1435 kJ / 342 kcal |
Tuky | 0,0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,0 g |
Sacharidy | 0,0 g |
- z toho cukry | 0,0 g |
Bílkoviny | 84 g |
Vláknina | 0,0 g |
Sůl | 0,08 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.