LYO JAHODY -20%. Pouze do této neděle. ZDE. // MAKADAMY 1+ druhý -50%. Také do této neděle. ZDE.

PLH Diabeta Věnečky žloutkové 100 g

 
 

Objevte jemné a křehké Diabeta Žloutkové věnečky, ideální sušenky pro všechny, kteří hledají sladké potěšení s ohledem na zdravější životní styl. Tyto sušenky jsou slazené fruktózou, což je činí vhodnými pro diabetiky a osoby sledující příjem cukru, aniž byste museli obětovat jejich lahodnou chuť.

Dopřejte si tuto výjimečnou kombinaci tradiční chuti a zdravějšího složení – s Diabeta Žloutkovými věnečky si užijete každé sousto bez výčitek!

  • žloutkové věnečky slazené fruktózou
  • s kyselinou listovou
  • vhodné i pro diabetiky nebo pro těhotné ženy

 

Dostupnost Již brzy skladem
Cena 25 Kč bez DPH
28 Kč
Kategorie Zdravé mlsání
Položka byla vyprodána...
 

Složení

Pšeničná mouka, rostlinný tuk (rostlinné tuky palmové, rostlinný olej řepkový, emulgátory - mono-a diglyceridy mastných kyselin, lecitiny, konzervační látka - kyselina sorbová, regulátor kyselosti - kyselina citrónová), fruktóza 13 %, sušená syrovátka, sušený vaječný žloutek 2,5 %, sušené mléko odtučněné, kypřící látka (uhličitany amónne), aroma, kyselina listová.

Tento výrobek může obsahovat stopy arašídů, jader lískových ořechů, sezamu, sóji.

Alergeny jsou v textu zvýrazněny.

Výživové údaje na 100 g

Energetické hodnota 2042 kJ / 487 kcal
Tuky 22 g
z toho nasycené mastné kyseliny 8 g
Sacharidy 62 g
z toho cukry 17 g
Bílkoviny 9 g
Vláknina 1,8 g
Sůl 0,29 g
Kyselina listová 200 μg

Skladování

Skladujte v suchu a nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Minimální trvanlivost: uvedena na obalu

Hmotnost: 100 g

Země původu: Slovensko

Výrobce: Pečivárne Lipt. Hrádok

Hmotnost 0.1 kg
Výživová hodnota na 100 g
Energetická hodnota 2042 kJ / 487 kcal
Tuky 22 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 8 g
Sacharidy 62 g
- z toho cukry 17 g
Bílkoviny 9 g
Vláknina 1,8 g
Sůl 0,29 g
Kyselina listová 200 μg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: