IPJ NATUR Kafe obilné s čekankou 100 g
Popis
Detailní popis produktu
Čekanka (cikorka) je vytrvalá léčivá bylina, jejíž kořen je ceněný v léčitelství i potravinářském průmyslu. Kořen čekanky obsahuje cenný inulin (přírodní polysacharid podporující trávení), fruktózu, glykosid intybin, karoten, vitamíny skupiny B (B1, B2, B3, B5, B6, B9), vitaminy A, C, E a K1, stejně jako řadu minerálních látek – vápník, železo, hořčík, fosfor, draslík, zinek, měď, mangan a selen. Dále obsahuje organické kyseliny, třísloviny, pektin a bílkoviny.
Obilné kafe s čekankou je tak nejen chutnou, ale i zdraví prospěšnou volbou pro každodenní pitný režim.
Složení
Obiloviny 93% (ječmen, žito), čekanka 7%.
Surovina neobsahuje GMO přísady a je čistě veganská, pH 4,3-5. Obsahuje lepek.
Výrobek může obsahovat skořápkové plody, arašídy, sóju, sezam, oxid siřičitý a siřičitany z důvodu zpracování potravin způsobem křížových cest.
Alergeny jsou v textu zvýrazněny.
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota | 1494 kJ / 353 kcal |
Tuky | 0,2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 77 g |
z toho cukry | 8,2 g |
Bílkoviny | 4 g |
Vláknina | 13 g |
Sůl | 0,2 g |
Příprava
Obilnou kávu připravíte během okamžiku – stačí ji zalít horkou nebo studenou vodou, případně mlékem. Dopřejte si lahodné latte, cappuccino nebo osvěžující ledové frappé přesně podle své chuti.
Jednu čajovou lžičku (2 g) rozmíchejte ve 100 ml horké vody. Obilná káva se výborně rozpouští také ve studeném mléce. Dochutit si ji můžete přesně tak, jak máte rádi.
Po otevření spotřebujte do 4 týdnů.
Skladování
Skladujte na suchém a chladném místě. Po otevření pečlivě uzavřete a chraňte před vlhkem, které by mohlo způsobit vytváření hrudek.
Minimální trvanlivost: uvedena na obalu
Hmotnost: 100 g
Výrobce: Zdraví z přírody s.r.o.
Hmotnost | 0.15 kg |
Výživová hodnota na 100 g | |
Energetická hodnota | 1494 kJ / 353 kcal |
Tuky | 0,2 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 77 g |
- z toho cukry | 8,2 g |
Bílkoviny | 4 g |
Vláknina | 13 g |
Sůl | 0,2 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.