PISTÁCIE ZA 319 KČ. Nepropásněte. Pouze do neděle 21.9.. Nakupujte ZDE.

NUTSMAN Mango lyofilizované 50 g 2+1 ZDARMA

 
Akce Novinka Výhodné balení
  • 1 z 2
 

Připravili jsme pro vás dokonale slaďoučké a křupavé lyofilizované mango! Jeho neodolatelně sladká a osvěžující chuť si vás zaručeně získá. To musíte ochutnat!

  • sladká a výrazná chuť
  • křupavá textura
  • metoda sušení mrazem
  • VÝHODNÝ BALÍČEK 2+1 ZDARMA

 

Poznámka: Do košíku vložte pouze 1 ks. Automaticky máte objednány 3 ks dle akce.

Dostupnost Skladem
Běžná cena 297 Kč
Ušetříte 99 Kč (–33 %)
Cena 177 Kč bez DPH
198 Kč    
Kategorie Sušené ovoce
 

Složení

Lyofilizované mango plátky.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 1640 kJ / 393 kcal
Tuky 1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 84 g
- z toho cukry 78 g
Bílkoviny 5 g
Vláknina 0 g
Sůl 0 g

Skladování

Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Po otevření ihned spotřebujte. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Minimální trvanlivost: uvedena na obalu

Hmotnost: 3 x 50 g

Země původu: Čína

Upozornění: V balení se může, z důvodu výroby, vyskytnout prach/kousky v množství nepřekračující 15 % objemu. Jde o výrobek přímo z výroby.

O mangu

Mango, plod mangovníku, je lahodné a šťavnaté tropické ovoce s výraznou a osobitou chutí i vůní. Plody jsou velké asi 15 cm a připomínají tvar velké ledviny. Mango má celou škálu barev, od zelené, přes žlutou až po červenofialovou.

Původně pochází z Indie, kde se našly fosilie tohoto ovoce staré 25 až 30 milionů let. V Indii se plody i rostlina těší obzvlášť velké oblibě. Mango je považováno za národní ovoce a jeho strom se považuje za symbol moci a síly. Pro Hindy a buddhisty má dokonce i náboženský význam. Strom se dožívá až 350 let.

Toto tropické ovoce má neobvykle vysoký obsah hned tří antioxidantů – vitaminu C, E a betakarotenu, nesmíme však zapomenout ani na vitamin A. Mango patří mezi nejbohatší přírodní zdroje vitaminu B6.

Lyofilizace, neboli sušení mrazem, spočívá v hlubokém zmrazení ovoce a následném odstranění veškeré vody sublimací, tedy přímým přechodem ledu do plynného skupenství, bez překročení kapalné fáze. Díky tomu si lyofilizované mango zachovává svou přirozenou chuť, barvu, vůni a většinu živin, které jsou obsažené v čerstvém ovoci.

Výsledkem jsou křupavé, lehké plody, které jsou ideální jako rychlá a zdravá svačina, přísada do cereálií, jogurtů, smoothie nebo při pečení. Lyofilizované mango má dlouhou trvanlivost, protože neobsahuje vodu, která podporuje růst mikroorganismů. Je oblíbené pro svou osvěžující chuť a vysoký obsah vitamínů, minerálů a antioxidantů.

 

Zajímavosti a recepty

BLOG: Mango: Královské ovoce plné chuti

Hmotnost 0.2 kg
Výživové údaje na 100 g
Energetická hodnota 1640 kJ / 393 kcal
Tuky 1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 84 g
- z toho cukry 78 g
Bílkoviny 5 g
Vláknina 0 g
Sůl 0 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: