KAUMY Sladidlo z čekanky klasik 350g

Neohodnoceno
 
 


Jedná se o sladidlo přírodního původu s 
velmi vysokým podílem vlákniny (62%). Toto sladidlo je zdravější alternativou pro každého, kdo se zajímá o zdravý životní styl, hlídá si přísun sacharidů či kalorií. Sladidlo z čekanky Klasik obsahuje až 3x méně cukru, pouze (13%), než například agávový sirup či javorový sirup.

Dostupnost Skladem
Cena 109,20 Kč / ks bez DPH
125,60 Kč / ks    
Kategorie Zdravé potraviny
 

20190821_190432_0000


Složení:
 extrakt z kořene čekanky (min. 98%), zvlhčující látka glycerol, karamel. 

Balení: 350 g

10_1

Sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky.

Jedná se o sladidlo s velmi vysokým podílem vlákniny (62%). Toto sladidlo je zdravější alternativou pro každého, jelikož obsahuje až 3x méně cukru, pouze (13%), než agávový sirup a javorový sirup.

Sladidlo z čekanky Klasik lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů. Může být použit i do teplé kuchyně pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek. tyto pokrmy poté vykazují výrazně nižší energetickou hodnotu v porovnání s potravinami slazenými cukrem.

Bez lepku, bez laktózy, bez konzervantů, bez soli, bez přídavku cukrů, s vysokým obsahem vlákniny, se sníženou energetickou hodnotou. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry.

Po nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky. Doporučené dávkování 15-30 g denně.

Stolní sladidlo na bázi extraktu z čekanky.

Hmotnost 0.35 kg
Produt je zařazen do kategorie (?) Vegan, Bez lepku, Bez éček, Bez palmového oleje, Bez laktózy
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 663 kJ / 206 kcal
Tuky 0,0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,0 g
Bílkoviny 0,0 g
Sacharidy 13,0 g
- z toho cukry 13,0 g
Vláknina 62,0 g
Sůl 0,0 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.