NUTSMAN Cornflakes tříbarevné

Neohodnoceno
 
 



Kukuřičné lupínky - obvykle podávány k snídani s mlékem.

Pro milovníky sladkých snídaní nyní i mix v čokoládové a jogurtové polevě!

Cena od 33,90 Kč bez DPH
od 39 Kč / ks
Kategorie Zdravé potraviny
Zvolte variantu
Množství: 125 g Skladem 39 Kč / ks
33,90 Kč bez DPH
   
Množství: 250 g Skladem 59 Kč / ks
51,30 Kč bez DPH
   
Množství: 500 g Skladem 105 Kč / ks
91,30 Kč bez DPH
   
 

20190821_190432_0000

Složení: KUKUŘIČNÉ LUPÍNKY 42 % ˗ kukuřičná krupice 92 %, cukr, jedlá sůl s jódem (jedlá sůl, jodičnan draselný), ječný sladový výtažek, barvivo: uhličitan vápenatý,

MLÉČNÁ ČOKOLÁDA 28 % ˗ cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku, Sal, olej z jader manga), sušená syrovátka, mléčný tuk, laktóza, emulgátory: slunečnicový lecitin a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma,

POLEVA S JOGURTOVOU PŘÍCHUTÍ 28 % - cukr, částečně ztužený rostlinný tuk [palmový, sójový (plně rafinovaný), řepkový], sušená syrovátka, sušený jogurt 2 % (mléko, jogurtová kultura), sušené odstředěné mléko, regulátor kyselosti: kyselina citronová, emulgátory: slunečnicový lecitin a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma,

LEŠTICÍ SMĚS ˗ tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak; kokosový olej, kyselina: kyselina citronová, konzervant: kyselina sorbová V mléčné čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 25 %. Vedle kakaového másla obsahuje čokoláda rostlinné tuky.

PŘÍDATNÉ LÁTKY: Barvivo - E 170 - uhličitan vápenatý Emulgátor - E 322 - slunečnicový lecitin Emulgátor - E 476 - polyglycerylpolyricinoleát Lešticí látka - E 904 - šelak Regulátor kyselosti a kyselina - E 330 - kyselina citronová Konzervant - E 200 - kyselina sorbová

Skladování: Skladujte v chladu suchu. Po otevření výrobek uzavřete a spotřebujte do jednoho měsíce.

Alergeny: Mléko a výrobky z něj, lepek.

Země původu: Česká republika

10_1

Kukuřičné lupínky (anglicky: cornflakes) jsou jídlo, které vzniká kombinací uvařené kukuřice, cukru, vitamínů a minerálních látek. V některých zemích se jedná o tradiční jídlo podávané při snídani, obvykle s mlékem.

Historie

Jejich historie začíná už v 19. století, když skupina adventistů začala připravovat nová jídla z kukuřice kvůli jejich dietě. 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.