POSLEDNÍ DEN: Pistácie za 309 Kč/kg. // LYO ZDARMA při nákupu nad 999Kč. Vyberte jako dárek v košíku.

Coffeespot Pro učitele 250 g

Neohodnoceno
 
  • 1 z 4
 

Naše historicky první směs pro učitele s chutí čokolády, mandlí a sušeného ovoce.

Dostupnost Skladem
Cena 178 Kč bez DPH
199 Kč / ks    
Kategorie Nápoje
 

Detailní popis produktu

Historicky první směs pro učitele: Ideální dárek pro ty, kteří si zaslouží to nejlepší!

Objevte naši speciální kávovou směs vytvořenou s myšlenkou na učitele, kteří denně čelí výzvám a zaslouží si chvíli odpočinku. Darujte jim kávu, která je potěší a dodá energii do nového dne.

Chuť čokoláda, mandle, sušené ovoce
Druh Brazílie Cemmorado, Brazílie Cerrado
Stupeň pražení 4 - Intenzivní Stupeň praženíStupeň praženíStupeň praženíStupeň praženíStupeň pražení
Kyselost Nízká
Země původu Brazilská káva

Unikátní blend od malých farmářů

Tato káva je kombinací dvou úžasných brazilských káv zpracovaných metodou natural:

  • Brazílie Cemmorado Sweet natural
  • Brazílie Cerrado Specility natural

Jejich spojením vzniká  lahodná chuť s nádechem čokolády, mandlí a sušeného ovoce.

Ideální pro ty, kteří si rádi dopřávají kávu s mlékem nebo na ledu.

kava-brazilie

pro-ucitele

Bohatá chuť pro každý okamžik

Naše směs "Pro učitele" je navržena tak, aby se hodila pro různé způsoby přípravy.

Ať už váš učitel preferuje espresso, moka konvičku, French press či filtrovanou kávu, vždy si můžete být jisti, že každý šálek bude plný intenzivní čokoládové chuti s jemnými tóny mandlí a sušeného ovoce.

Jak připravit Pro učitele?

Kávu namelte na hrubost vyhovující vybrané přípravě kávy.

 

Jak kávu pražíme

Zrnka se pražením buď stanou jen další kávou z mnoha, nebo se promění v jedinečný chuťový zážitek.

Každý den pražíme přesně tolik, kolik objednáte. Aby se vám do rukou dostala vždy čerstvá zrnka – jen tak si naplno vychutnáte jejich jedinečný charakter. Ten respektujeme a nesnažíme se ho měnit. Naopak. Pražíme zkrátka tak, abychom nechali rozvinout přirozenou chuť každé kávy a dostali z ní maximum.

Teplotu i čas proto upravujeme podle toho, co máme zrovna v pražičce. Celou dobu hlídáme každičký detail, protože právě to dělí vynikající kávu od té obyčejné.

Nakouknout do pražírny
Fotky
Foto

Jak kávu skladovat

Kávu vždy rozbalte až těsně před přípravou. Ani potom ji nemusíte do ničeho přesypávat. Prostě sáček znovu uzavřete pomocí zipu. Třívrstvé obaly kávu chrání před vzduchem, zatímco jednosměrným ventilem může unikat přirozeně vznikající oxid uhličitý. Zrnka se tak mohou vydýchat, ale nezvětrají.

Balení dejte někam, kde je stálá teplota a sucho – což rozhodně není lednička nebo mrazák. Káva by v nich zbytečně nasávala vlhkost a okolní pachy. Tady by ani naše speciální sáčky nepomohly.

Hmotnost 0.3 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: