Pistácie 4+1kg ZDARMA. Cena 287Kč/kg // Makadamiové ořechy za novou, nejlepší, cenu.

Erythritol 250g

Neohodnoceno
 
 


Erythritol - sladidlo. Erythritol je náhradou klasického bílého cukru. Dobře se rozpouští ve vodě. Vhodné ke slazení nápojů i na pečení.

Dostupnost Skladem
Cena 54 Kč bez DPH
60 Kč / ks    
Kategorie Zdravé potraviny
 

20190821_190432_0000


Složení:
 erythritol

Balení: 250 g

 10_1

Erythritol je 100% přírodní náhražka běžného cukru. Je chuťově a sladivostí velmi podobný běžnému cukru, ale s nulovou kalorickou hodnotou a glykemickým indexem. Neovlivňuje hladinu krevního cukru a inzulínu. Vyrábí se přirozenou fermentací glukózy za přítomnosti mikroorganismů (glukóza se nejčastěji vyrábí z vinné révy). Následně proběhne filtrace, krystalizace a sušení. V potravinách se vyskytuje pod označením E968.

Hlavní přednosti Erythritolu:

– 0 kalorií, GI 0
– neovluvňuje hladinu cukru
– vypadá a chutná jako běžný cukr
– nemá pachuť
– vyskytuje se v ovoci, takže není pro tělo neznámou látkou
– nejedná se o geneticky modifikovanou potravinu
– oproti xylitolu nemá ani ve velkém množství projímavé účinky

Doporučené užívání:

Můžete užívat jako 100% náhradu běžného cukru, sladivost odpovídá cca 80% cukru.

Hmotnost 0.29 kg
Produkt je zařazen do kategorie (?) Vegan, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Bez laktózy
Produkt neobsahuje tyto alergeny 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 0 kJ/ 0 kcal
Tuky 0,0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,0 g
Bílkoviny 0,0 g
Sacharidy 99,8 g
- z toho cukry 99,8 g
Vláknina 0,0 g
Sůl 0,0 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: