NUTSMAN Mango lyofilizované

20 hodnocení
 
Naprosto skvělé
  • 1 z 2
 

Máme pro vás pěkně slaďoučké, křupavé lyofilizované mango! Jeho sladká chuť si vás zaručeně získá. To musíte ochutnat!

  • lyofilizace - metoda sušení mrazem
  • sladká chuť
  • křupavé
Cena od 81 Kč bez DPH
od 93 Kč / ks
Kategorie Lyofilizované ovoce (mrazem sušené)
Zvolte variantu
Množství: 50 g Objednáno u dodavatele 93 Kč / ks
81 Kč bez DPH
Množství: 100 g Objednáno u dodavatele 157 Kč / ks
137 Kč bez DPH
Množství: 200 g Objednáno u dodavatele 282 Kč / ks
245 Kč bez DPH
Množství: 1000 g Zboží na objednávku 1 210 Kč / ks
1 052 Kč bez DPH
 

Složení: Lyofilizované mango, plátky.

Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Po otevření ihned spotřebujte. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Země původu: Čína

Upozornění: U 1000 g balení se může, z důvodu výroby u dodavatele, vyskytnout prach/kousky ve množství nepřekračující 15% objemu. Jde o výrobek přímo z výroby.

O mangu

Mango je tropické ovoce, plod mangovníku. Mango je lahodné a šťavnaté ovoce s výraznou a osobitou chutí i vůní. Plody mají tvar asi 15 cm velké ledviny a mají celou škálu barev. Od zelené, přes žlutou až po červenofialovou.

Mango původně pochází z Indie, kde se našly fosilie tohoto ovoce staré 25 až 30 milionů let. V Indii se plody i rostlina těší obzvlášť velké oblibě. Mango je považováno za národní ovoce a jeho strom se považuje za symbol moci a síly. Pro Hindy a buddhisty má dokonce i náboženský význam. Strom se dožívá až 350 let.

Složení Manga a vliv na zdraví

Toto tropické ovoce má neobvykle vysoký obsah hned tří antioxidantů – vitaminu C, E a betakarotenu. Nesmíme zapomenout na vitamin A. Mango patří mezi nejbohatší přírodní zdroje vitaminu B6.

Využití manga

Mango je nejlepší jíst čerstvé, můžete jej přidat do ovocného salátu, zmrzlinového poháru nebo sníst jen tak samotné. Bývá používané jako příloha k drůbeži, rybám nebo šunce.

Nezralé mango se pro vysoký obsah škrobu používá jako zelenina. Plody se zmrazují a kandují, jsou vhodné k přípravě kompotů, džemů a čatní. Připravuje se z něj dokonce i víno a pálenka.

Z manga se vyrábějí také přípravky na ošetření pleti, a to jak na opalování, tak i na její celkovou regeneraci. Stačí si jen vybrat z regálu v drogerii. V Asii se mango již tradičně používá jako přírodní pleťová maska na rozjasnění a zjemnění pokožky.

Produkt je zařazen do kategorie (?) Vegan, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Natural, Bez laktózy
Produkt neobsahuje tyto alergeny 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 1640 kJ / 393 kcal
Tuky 1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Bílkoviny 5 g
Sacharidy 84 g
- z toho cukry 78 g
Vláknina 0 g
Sůl 0 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: