PISTÁCIE ZA 319 KČ. Nepropásněte. Pouze do neděle 21.9.. Nakupujte ZDE.

NUTSMAN Královské mandle

 
 

Představujeme vám naše Královské mandle, lahůdku pro každého, kdo nedá dopustit na čokoládu! Tyto mandle jsou obalené v neodolatelném mixu – hořká čokoláda pro milovníky intenzivních chutí, jemná mléčná, sladká bílá a pro ty, kdo chtějí něco extra, mandle s kávovou příchutí. Všechny tyto dobroty pěkně pohromadě tvoří dokonalou kombinaci, která vás pohladí na duši.

  • lahodný mix mandlí pro každého milovníka čokolády
  • obaleno v hořké, bílé, bílé s kávou a mléčné s kávou
  • ideální pro sladké pauzy nebo jako elegantní dárek
Cena od 121 Kč bez DPH
od 135 Kč
Kategorie Mandle
Zvolte variantu
NUTSMAN Královské mandle Množství: 125 g Skladem 135 Kč
121 Kč bez DPH
   
NUTSMAN Královské mandle Množství: 250 g Skladem 215 Kč
192 Kč bez DPH
   
NUTSMAN Královské mandle Množství: 500 g Skladem 373 Kč
333 Kč bez DPH
   
NUTSMAN Královské mandle Množství: 3000 g Zboží na objednávku 1 770 Kč
1 580 Kč bez DPH
 

Složení

BÍLÁ ČOKOLÁDA 56% - cukr, kakaové máslo, sušené odstředěné mléko, syrovátka, mléčný tuk, emulgátory: sójový lecitin a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma; JÁDRA MANDLÍ PRAŽENÁ 20 %; HOŘKÁ ČOKOLÁDA 19% - cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku, Sal, olej z jader manga), mléčný tuk, emulgátory: slunečnicový lecitin a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aromaMLÉČNÁ ČOKOLÁDA - cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku, Sal, olej z jader manga), sušená syrovátka, mléčný tuk, laktóza, emulgátory: slunečnicový lecitin a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aromaLEŠTICÍ SMĚS - tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak; kokosový olej, kyselina: kyselina citronová, konzervant: kyselina sorbováMLETÁ KÁVA 0,4 %.

V mléčné čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 25 %, v hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 38 %. Vedle kakaového másla obsahují čokolády rostlinné tuky.

Výrobek může obsahovat stopy obilovin obsahující lepek, arašídů, suchých skořápkových plodů, sezamu a výrobky z nich.

Alergeny jsou v textu zvýrazněny.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 2350 kJ / 564 kcal
Tuky 35 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 16 g
Bílkoviny 8,2 g
Sacharidy 52 g
- z toho cukry 47 g
Vláknina 3,9 g
Sůl 0,07 g

Skladování

Skladujte v suchu a temnu při teplotě 2-20°C. Po otevření ihned spotřebujte. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Minimální trvanlivost: uvedena na obalu

Země původu: Česká republika

Upozornění: Výrobek není vhodný pro děti do 3 let. Doporučujeme přebrat.

 

O mandlích

Mandle je název pro jádro pecky plodu mandloně obecné (Prunus dulcis), která se pěstuje v subtropech a chráněných, teplých oblastech mírného pásu. Je příbuzná s meruňkami a broskvoněmi. Na místo původního výskytu divokých mandloní se názory rozcházejí (mohlo to být i více lokalit). Některé zdroje uvádí Střední Asii, Persii a Čínu, jiní malou Asii a severní Afriku. Již ve starověku se vyskytovaly i v Řecku.

Produkce mandlí ve světě:

Celosvětová průmyslová výroba mandlí tvořila v roce 2014 více než 1 milion tun v hodnotě přibližně 4,5 miliardy amerických dolarů. Většina produkce pocházela ze Spojených států (zejména Kalifornie). Mandle jsou z hlediska exportu jednou nejvýznamnějších plodin Kalifornie a jedním z nejdůležitějších zemědělských produktů v exportu USA. V Kalifornii působí přibližně 6000 pěstitelů, kteří hospodaří na ploše 283 000 hektarů. V rámci EU je největším pěstitelem Španělsko.

Výroba a využití mandlí:

Rozlišujeme dva druhy mandlí. Hořké mandle a sladké. Hořké mandle se využívají výhradně průmyslově, pro destilaci mandlového oleje. V potravinářství se setkáme především s vyšlechtěnými mandlemi sladkými. Nejčastěji se konzumují jako pochutiny k vínu, ale i jako součást složitějších jídel (dezerty, saláty, vánoční pečivo atp.). Jedí se buď s hnědou slupkou, loupané nebo rozemleté.

Jsou základní surovinou pro výrobu marcipánu, macerací mandlí v lihu s dalšími přísadami vznikají likéry, jako např. Amaretto. Mají vysokou energetickou hodnotu a obsahují množství bílkovin, sacharidů, minerálů a vitamínů. Mandlové mléko se užívá jako dochucovadlo i jako posilující prostředek v medicíně.

BLOG: Mandle: superpotravina, která obohatí vaši stravu

Produkt je zařazen do kategorie (?) Bez lepku
Produkt neobsahuje tyto alergeny 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich
Typ v čokoládě
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 2350 kJ / 564 kcal
Tuky 35 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 16 g
Bílkoviny 8,2 g
Sacharidy 52 g
- z toho cukry 47 g
Vláknina 3,9 g
Sůl 0,07 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Bezpečnostní kontrola
Přidat hodnocení
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 28.2.2024
Máme rádi všichni