NUTSMAN Preclíky v mléčné čokoládě
Popis
Složení: MLÉČNÁ ČOKOLÁDA 59 % [cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakaová hmota, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku, Sal, olej z jader manga), sušená syrovátka, mléčný tuk, laktóza, emulgátory: lecitiny a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma],
PRECLÍKY solené 40 % (pšeničná mouka, řepkový olej, jedlá sůl 2,3 %, mořská sůl 1,2 %, regulátor kyselosti: hydroxid sodný; droždí, ječný sladový výtažek, kypřicí látka: hydrogenuhličitan sodný), lešticí směs (tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak).
V mléčné čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 25 %. Vedle kakaového másla obsahuje čokoláda rostlinné tuky.
PŘÍDATNÉ LÁTKY: Emulgátor ‒ E 322 ‒ lecitiny Emulgátor ‒ E 476 ‒ polyglycerylpolyricinoleát Regulátor kyselosti ‒ E 524 ‒ hydroxid sodný Kypřicí látka ‒ E 500 ‒ uhličitany sodné Lešticí látka ‒ E 904 ‒ šelak
Skladování: V suchu a temnu při teplotách do 18°C. Po otevření ihned spotřebujte. Chraňte před přímým slunečním zářením.
Alergeny: Lepek, mléko a výrobky z něj.
Země původu: Česká republika
Preclík (německy Brezel) je tradiční druh pečiva, rozšířený již od středověku ve střední Evropě, především v jižním Německu, severní Francii, Švýcarsku a v zemích někdejšího Rakousko-Uherska. Je to bílé pečivo, vytvarované z tenké, na koncích zúžené těstové tyčky stočené do kroužku, ukončeného překřížením konců, nebo vytvarované do tvaru srdíčka či osmičky. Posypán bývá hrubě krystalickou kuchyňskou solí, mákem nebo kmínem.
Produt obsahuje tyto alergeny | 1. Obiloviny obsahující lepek, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody |
Výživové údaje na 100 gramů: | |
Energie | 2035 kJ / 486 kcal |
Tuky | 22,0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 13,0 g |
Bílkoviny | 7,6 g |
Sacharidy | 65,0 g |
- z toho cukry | 34,0 g |
Vláknina | 2,9 g |
Sůl | 1,4 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.