PRO-BIO Pšeničná vřetena cel. 400g.

 
 


Bezvaječné
celozrnné těstoviny obarvené práškem ze špenátu a červené řepy.

Dostupnost Skladem
Cena 48 Kč bez DPH
54 Kč    
Kategorie Zdravé potraviny
 

20190821_190432_0000

Složení: 
pšeničná mouka 100%

Balení: 400 g

10_1

Těstoviny jsou potravinový produkt, který se vyrábí z nekynutého a chemicky nekypřeného těsta. Pocházejí z Itálie. Připravují se zejména z pšenice, pitné vody a přídavných látek k jejich obarvení nebo ochucení. Těstoviny se doporučují vařit v osolené vodě (zhruba jeden litr vody na 100 g těstovin).

Rozlišujeme těstoviny vaječné a bezvaječné. Dále se můžeme setkat s těstovinami semolinovými, celozrnnými pšeničnými nebo špaldovými, ječnými nebo žitnými. V obchodech zdravé výživy jsou dnes k dostání také těstoviny z bezlepkové mouky – pohankové, kukuřičné nebo rýžové.

Využití:

- s omáčkou - zeleninová nebo smetanová, uvařené těstoviny stačí zalít omáčkou a jídlo máte rychle na stole

- na sladko - z rozvařeného ovoce uděláte skvělou omáčku nebo těstoviny jen zalijete sirupem, zasypete kakaem či kokosem

- zapečené - uvařené, se zeleninou a zalité smetanou je můžete zapéct v troubě

Hmotnost 0.44 kg
Produkt je zařazen do kategorie (?) BIO, Vegan, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Bez laktózy
Produkt neobsahuje tyto alergeny 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 1480 kJ / 353 kcal
Tuky 1,3 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
Bílkoviny 11,0 g
Sacharidy 71,0 g
- z toho cukry 0,5 g
Vláknina 6,1 g
Sůl 0,01 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat hodnocení
Nevyplňujte toto pole: