NUTSMAN Pomerančová kůra v hořké čokoládě

Neohodnoceno
 
 

 

Kousky pomerančové kůry máčené v kvalitní hořké čokoládové polevě!

Pomerančová kůra má vysoký obsah vlákniny (prospěšná pro zažívání a snižování hladiny cholesterolu).

Cena od 40 Kč bez DPH
od 46 Kč / ks
Kategorie Sušené ovoce
Zvolte variantu
Množství: 125 g Skladem 46 Kč / ks
40 Kč bez DPH
   
Množství: 250 g Skladem 72 Kč / ks
62,60 Kč bez DPH
   
Množství: 500 g Skladem 124 Kč / ks
107,80 Kč bez DPH
   
 

20190821_190432_0000

Složení: HOŘKÁ ČOKOLÁDA 61 % ± 5 % ˗ cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, rostlinné tuky (palmový olej, olej z máslovníku, Sal, olej z jader manga), mléčný tuk, emulgátory: slunečnicový lecitin a polyglycerylpolyricinoleát; přírodní vanilkové aroma,

POMERANČOVÁ KŮRA V CUKRU 38 % ± 1 % ˗ proslazená pomerančová kůra 23 % (pomerančová kůra, cukr, glukózo-fruktózový sirup, regulátor kyselosti: kyselina citronová), cukr 14 %, maltodextrin,

LEŠTICÍ SMĚS ˗ tapiokový škrob, cukr, lešticí látka: šelak; kokosový olej, kyselina: kyselina citronová, konzervant: kyselina sorbová V hořké čokoládě obsah kakaové sušiny nejméně 38 %. Vedle kakaového másla obsahuje čokoláda rostlinné tuky.

PŘÍDATNÉ LÁTKY: Emulgátor - E 322 - slunečnicový lecitin Emulgátor - E 476 - polyglycerylpolyricinoleát Lešticí látka - E 904 - šelak Regulátor kyselosti a kyselina - E 330 - kyselina citronová Konzervant - E 200 - kyselina sorbová

Alergeny: Mléko a výrobky z něj.

Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 18°C. Po otevření ihned spotřebujete. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Země původu: Česká republika

10_1

Pomerančovník pochází pravděpodobně ze subtropických částí Číny a Vietnamu. Nyní je rozšířen do všech subtropických oblastí. Je to stálezelený strom, má kulovitou korunu a v mládí trnité větvičky. Jeho plody jsou bobule ve velikostech 5 až 12 cm, kulovité až oválné. Kůra plodu bývá barvy žluté, oranžové nebo šarlatově červené, je poměrně tenká, přiléhající k dužnině, někdy obtížně loupatelná. Pomerančová slupka obsahuje látku hesperidin - ta zvyšuje napětí a pevnost žilní stěny. Nejvyšší koncentrace je v bílé vnitřní vrstvě slupky. Sušená pomerančová kůra může obsahovat až 8% hesperidinu.

Vlastnosti:

· Pomerančová kůra má vysoký obsah vlákniny (prospěšná pro zažívání a snižování hladiny cholesterolu)

· Obsahuje tangeretin a nobiletin, které zmenšují riziko vzniku rakoviny

· Dále obsahuje vitamíny C, B a A, minerály a stopové prvky

Pomerančovník pochází pravděpodobně ze subtropických částí Číny a Vietnamu. Nyní je rozšířen do všech subtropických oblastí. Je to stálezelený strom, má kulovitou korunu a v mládí trnité větvičky. Jeho plody jsou bobule ve velikostech 5 až 12 cm, kulovité až oválné. Kůra plodu bývá barvy žluté, oranžové nebo šarlatově červené, je poměrně tenká, přiléhající k dužnině, někdy obtížně loupatelná. Pomerančová slupka obsahuje látku hesperidin - ta zvyšuje napětí a pevnost žilní stěny. Nejvyšší koncentrace je v bílé vnitřní vrstvě slupky. Sušená pomerančová kůra může obsahovat až 8% hesperidinu.

 

 

Produt je zařazen do kategorie (?) Bez lepku
Produt obsahuje tyto alergeny 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 2005 kJ/ 478 kcal
Tuky 21,0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 12,0 g
Bílkoviny 2,9 g
Sacharidy 67,0 g
- z toho cukry 63,0 g
Vláknina 4,9 g
Sůl 0,1 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.