POZOR: Tyčinky 1+2 ZDARMA míří do finále. Brzy bude vyprodáno. Tak nezmeškejte a moc děkujeme za pomoc v neplýtvání. Jste úžasní.

NUTSMAN Švestky sušené Ashlock NATURAL

28 hodnocení
 
 

Výborné a slaďoučké sušené švestky. Ideální na pečení, ale i jako zdravá svačinka. Navíc jsou natural!

  • Natural - bez přidaných konzervantů a barviv
  • vypeckované
  • sladká chuť
Cena od 71 Kč bez DPH
od 79 Kč / ks
Kategorie Švestky
Zvolte variantu
NUTSMAN Švestky sušené Ashlock NATURAL Množství: 250 g Skladem 79 Kč / ks
71 Kč bez DPH
   
NUTSMAN Švestky sušené Ashlock NATURAL Množství: 500 g Skladem 133 Kč / ks
119 Kč bez DPH
   
NUTSMAN Švestky sušené Ashlock NATURAL Množství: 1000 g Skladem 237 Kč / ks
212 Kč bez DPH
   
NUTSMAN Švestky sušené Ashlock NATURAL Množství: 11 000 g Zboží na objednávku 2 253 Kč / ks
2 012 Kč bez DPH
 

Složení: Sušené švestky.

Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Po otevření ihned spotřebujte. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Země původu: Bulharsko

Upozornění: Švestky jsou sušeny bez použití konzervantů. Případný bílý povlak není na závadu, jedná se o vysrážený cukr. Výrobek může obsahovat skořápky/pecky. Z tohoto důvodu není vhodný pro děti do 3 let. Doporučujeme přebrat.

O švestkách

Slivoň švestka je známý strom z rodu slivoň (Prunus) a čeledi růžovitých. Plodem slivoně švestky je švestka. Je to peckovice modré až fialové barvy, mírně nasládlé chuti. Plody se konzumují syrové, konzervované mražením, nebo kompotované. Vyrábějí se z nich povidla, plní se jimi ovocné knedlíky, buchty i koláče, suší se, nebo se z nich po zkvašení destilací vyrábí slivovice.

Složení švestek

Plody švestky obsahují organické kyseliny (např. jablečná), třísloviny, dusíkaté látky, minerální látky (sodík, draslík, fosfor, vápník, hořčík, železo) a vitamíny (provitamín A 0, B1, B2, K a C).

Využití švestek

Nejčastější využití najdou švestky při pečení buchet, koláčů, bublanin a dalších dezertů a přípravě švestkových knedlíků. Nesmíme zapomenout na velmi chutná švestková povidla. Dokonce můžeme vyzkoušet nahradit jablka švestkami ve štrúdlu, nebo žemlovce.

Také jsou výborné k masu. Buďto si k masu můžeme zkusit vyrobit delikátní švestkovou omáčku, nebo můžeme maso se švestkami přímo péct. Další varianta je maso potřít povidly a nechat zapéct. Švestky se hodí v podstatě ke každému druhu masa, hlavně ke kuřecímu, vepřovému a zvěřině.

Produkt je zařazen do kategorie (?) Vegan, Bez lepku, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Natural, Bez laktózy
Produkt neobsahuje tyto alergeny 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 1006 kJ / 240 kcal
Tuky 0,38 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,088 g
Bílkoviny 2,18 g
Sacharidy 63,9 g
- z toho cukry 38,1 g
Vláknina 7,1 g
Sůl 0 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: