VŠE DO NEDĚLE - 1kg PISTÁCIE ZDARMA // 10% SLEVA na všechny NUTSMAN produkty s kódem: DNY10 // Nákup nad 999Kč = LYO ZDARMA. Vyberte jako dárek v košíku.,

NUTSMAN Švestky sušené Ashlock

5 hodnocení
 
 

Vypeckované a slaďoučké. To jsou sušené švestky Ashlock. Ideální na pečení, nebo jen tak jako zdravá svačinka.

  • vypeckované
  • sladká chuť
Cena od 47 Kč bez DPH
od 53 Kč / ks
Kategorie Švestky
Zvolte variantu
NUTSMAN Švestky sušené Ashlock Množství: 250 g Skladem 53 Kč / ks
47 Kč bez DPH
   
NUTSMAN Švestky sušené Ashlock Množství: 500 g Skladem 89 Kč / ks
79 Kč bez DPH
   
NUTSMAN Švestky sušené Ashlock Množství: 1000 g Skladem 158 Kč / ks
141 Kč bez DPH
   
NUTSMAN Švestky sušené Ashlock Množství: 10 000 g Zboží na objednávku 1 335 Kč / ks
1 192 Kč bez DPH
 

Složení: Sušené švestky 99,9%, konzervant E202: sorban draselný.

Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25°C. Po otevření ihned spotřebujte. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Země původu: Chile

Upozornění: Tento výrobek prošel mnohonásobnými kontrolami. Eventuálním kouskům skořápek/pecek se nedá zabránit ani při nejmodernějším způsobu balení. Z tohoto důvodu není vhodný pro děti do 3 let. Doporučujeme přebrat.

O švestkách

Slivoň švestka je známý strom z rodu slivoň (Prunus) a čeledi růžovitých. Plodem slivoně švestky je švestka. Je to peckovice modré až fialové barvy, mírně nasládlé chuti. Plody se konzumují syrové, konzervované mražením, nebo kompotované. Vyrábějí se z nich povidla, plní se jimi ovocné knedlíky, buchty i koláče, suší se, nebo se z nich po zkvašení destilací vyrábí slivovice.

Složení švestek

Plody švestky obsahují organické kyseliny (např. jablečná), třísloviny, dusíkaté látky, minerální látky (sodík, draslík, fosfor, vápník, hořčík, železo) a vitamíny (provitamín A 0, B1, B2, K a C).

Využití švestek

Nejčastější využití najdou švestky při pečení buchet, koláčů, bublanin a dalších dezertů a přípravě švestkových knedlíků. Nesmíme zapomenout na velmi chutná švestková povidla. Dokonce můžeme vyzkoušet nahradit jablka švestkami ve štrúdlu, nebo žemlovce.

Také jsou výborné k masu. Buďto si k masu můžeme zkusit vyrobit delikátní švestkovou omáčku, nebo můžeme maso se švestkami přímo péct. Další varianta je maso potřít povidly a nechat zapéct. Švestky se hodí v podstatě ke každému druhu masa, hlavně ke kuřecímu, vepřovému a zvěřině.

Produkt je zařazen do kategorie (?) Vegan, Bez lepku, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Bez laktózy
Produkt neobsahuje tyto alergeny 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 1004 kJ / 240 kcal
Tuky 0,38 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,088 g
Bílkoviny 2,18 g
Sacharidy 63,9 g
- z toho cukry 38,1 g
Vláknina 7,1 g
Sůl 0 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: