WHOLEBAKE Flapjack ovesný malina,jablko 80g

Neohodnoceno
 
Novinka
 


Ovesná tyčinka plná energie a skvělé chuti.

Flapjack tyčinky jsou vyráběny ručně a s láskou. Žádná umělá barviva či ochucovadla, jen oves té nejvyšší kvality a chuť šťavnatého ovoce nebo křupavých ořechů. Bez pšenice, či mléčných produktů.

Dostupnost Objednáno
Cena 31,20 Kč bez DPH
35,90 Kč / ks
Kategorie Zdravé mlsání
Položka byla vyprodána...
 

20190821_190432_0000

Složení: Bezlepkové ovesné vločky 46 %, sirup z invertního cukru, rostlinný olej (palmový, řepkový), cukr, koncentrát jablečné šťávy 8 %, sojová mouka, lyofilizované maliny 1,4 %, sůl, přírodní aroma. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, mléka a sezamu.

Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před teplem

Balení: 80 g

10_1

 

Firma Wholebake

Společnost Wholebake ze severního Walesu stojí za oblíbenými tyčinkami Flapjack. Přes 25 let jejich pekaři vylepšují tuto ikonickou pochoutku tak, aby měla to nejlepší složení a tu nejlepší chuť.Žádná umělá barviva či ochucovadla, jen oves té nejvyšší kvality a chuť šťavnatého ovoce nebo křupavých ořechů.

Ty nejlepší flapjacky, to  je především oves té nejvyšší kvality a chuť šťavnatého ovoce nebo křupavých ořechů. Tyto flapjacky se vyrábějí v krásném údolí Llangollen ve Walesu. K výrobě se používají jen ty nejlepší a zcela přírodní ingredience z celého světa. Všechny výrobky jsou vhodné pro vegetariány a neobsahují pšenici, umělá barviva, aromata nebo konzervační látky. Protože se v nich používá certifikovaný bezlepkový oves, jsou vhodné i pro celiaky. Dnes se tyto tyčinky prodávají pod značkou Brynmor.

Hmotnost 0.08 kg
Produt je zařazen do kategorie (?) Vegan, Bez lepku, Bez éček, Bez palmového oleje, Bez laktózy
Produt obsahuje tyto alergeny 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 1 837 kJ / 438 kcal
Tuky 20,1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 8,9 g
Bílkoviny 7,8 g
Sacharidy 54,3 g
- z toho cukry 26,7 g
Vláknina 5,7 g
Sůl 0,0 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.