Kuzu škrob 50g

Neohodnoceno
 
Novinka
 

Kuzu škrob.

Na jeden šálek tekutiny rozdrťte asi 1–2 lžičky kuzu, rozpusťte ve studené vodě a poté přidejte do polévek, omáček, pudinků a za stálého a pomalého míchání vařte na mírném plameni dokud nezprůhlední.

Dostupnost Skladem
Cena 73,40 Kč bez DPH
84,40 Kč / ks    
Kategorie Zdravé potraviny
 

20190821_190432_0000

Složení:
 kořen kuzu

Balení: 50 g

10_1

Kuzu je škrob, který se vyrábí z kořene japonského vinného keře.

Je výborně stravitelný a slouží i jako lék při nachlazení.

Kuzu je tradiční japonský produkt. Pro velký obsah kvalitního škrobu se kuzu používá hlavně jako zahušťovadlo.

Kuzu se získává z kořene rostliny Pueraria lobata – vinný keř, který původem pochází z Japonska.

Použijte do polévek, omáček a pudinků, jimž dodává unikátní hladkou konzistenci.

Jde o škrob prvotřídní kvality, vytváří krásně hladké omáčky a krémy.

Tipy:

Základní příprava: Lžičku hrudek rozmíchejte v troše studené vody. Rozpuštěné kuzu vlijte do připravovaného jídla a za stálého míchání vařte asi minutu. Kuzu se z bílého změní na průhledné, v tu chvíli je hotové.

Hodí se na zahuštění omáčekpolévekkrémůzeleninových směsí.

Když vaříte dětem, můžete kuzu škrobem zahušťovat rozmixovanou zeleninu, rozvařené ovoce nebo ovocný kompot.

Nápoj s jablečnou šťávou: Vhodný při nemoci a únavě – lžičku kuzu rozpusťte v troše studené vody, pak přilijte šálek vody a za neustálého míchání chvilku povařte, dokud kuzu nezprůhlední, zchladlý nápoj má jemně rosolovitou konzistenci, přidejte do něj trochu čerstvě vymačkané jablečné šťávy nebo jablečného moštu

Hmotnost 0.05 kg
Produt je zařazen do kategorie (?) Vegan, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Bez laktózy
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 1428 kJ / 339 kcal
Tuky 0,0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,0 g
Bílkoviny 0,0 g
Sacharidy 84,0 g
- z toho cukry 0,0 g
Vláknina 0,5 g
Sůl 0,05 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.