Les fruits de paradis Kelp mrazem sušený prášek BIO, 250g
Popis
Složení: 100% Kelp Bio
Země původu: Kanada
CZ-BIO-002/Zemědělská produkce mimo EU
Skladování: chladné, tmavé a suché místo
Balení: 250 g
Pokud hormony štítné žlázy nejsou poctivě “krmeny” již výše zmíněným jódem, může nastat problém a to z důvodu možných změn vnitřních struktur štítné žlázy. Nemůžeme se tak spoléhat jen na jódem nabité višně či třešně - tedy typický (pouze) sezónní plod. Proto má do akce nastoupit kelp - i jako prevence, v nejlepším případě.
Další benefity řasy kelpu
Mnoho uživatelů uvádí, že jim kelp pomohl na celkové rozhýbání metabolismu. To jednoznačně navazuje na studie, které se zabývají podporou činnosti různých orgánů. Tak třeba na trávicí soustavu - je totiž prokázáno a díky mnoha dietním plánům a redukčním programům poměrně v oblibě, užívat kelp pro pocity sytosti. A nejde vůbec o to, “obalamutit” naše zažívání - kelp se stará o normální funkci našeho zažívacího traktu. I proto se s ním dá velmi dobře udržovat ideální hmotnost.
Co znamená, že je kelp antiestrogenní?
Působí proti účinkům ženských pohlavních hormonů estrogenů. V praxi taková funkce znamená léčbu poruch menstruačního cyklu nebo karcinomu prsu - zabránění vlivu estrogenů na nádor.
Využití
Pokud se vedle známých řas chlorelly či spiruliny hodláte obohatit i o kelp a jeho významné látky s jódem ve vedení, není snazší cesty než použití prášku v kuchyni.
Zkuste ho přidat třeba do koktejlů, salátů nebo jednoduše testujte a zkoušejte, kde se vám bude pozdávat zajímavý a obohacující. Samozřejmě ho lze užívat i mimo jídlo, a to jednoduchým přimícháním do nápoje.
Hmotnost | 0.25 kg |
Produt je zařazen do kategorie (?) | BIO, Vegan, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Bez laktózy |
Výživové údaje na 100 gramů: | |
Energie | 1268 kJ/ 303 kcal |
Tuky | 3,62 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,99 g |
Bílkoviny | 4,92 g |
Sacharidy | 62,8 g |
- z toho cukry | 1,2 g |
Vláknina | 8,4 g |
Sůl | 0,01 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.