PRO-BIO Špaldové široké nudle cel. 250g

Neohodnoceno
 
 


Bezvaječné
 nudle vyrobené ze špaldové mouky. 

Dostupnost Skladem
Cena 43 Kč bez DPH
49,40 Kč / ks    
Kategorie Zdravé potraviny
 

20190821_190432_0000

Složení: 
celozrnná špaldová mouka

Balení: 250 g

10_1

Těstoviny jsou potravinový produkt, který se vyrábí z nekynutého a chemicky nekypřeného těsta. Pocházejí z Itálie. Připravují se zejména z pšenice, pitné vody a přídavných látek k jejich obarvení nebo ochucení. Těstoviny se doporučují vařit v osolené vodě (zhruba jeden litr vody na 100 g těstovin).

Rozlišujeme těstoviny vaječné a bezvaječné. Dále se můžeme setkat s těstovinami semolinovými, celozrnnými pšeničnými nebo špaldovými, ječnými nebo žitnými. V obchodech zdravé výživy jsou dnes k dostání také těstoviny z bezlepkové mouky – pohankové, kukuřičné nebo rýžové.

Využití:

- s omáčkou - zeleninová nebo smetanová, uvařené těstoviny stačí zalít omáčkou a jídlo máte rychle na stole

- na sladko - z rozvařeného ovoce uděláte skvělou omáčku nebo těstoviny jen zalijete sirupem, zasypete kakaem či kokosem

- zapečené - uvařené, se zeleninou a zalité smetanou je můžete zapéct v troubě

Hmotnost 0.3 kg
Produt je zařazen do kategorie (?) BIO, Vegan, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Bez laktózy
Produt obsahuje tyto alergeny 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 5. Jádra podzemnice olejné a výrobky z nich, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7. Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich
Výživové údaje na 100 gramů:
Energie 1500 kJ / 358 kcal
Tuky 1,8 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,3 g
Bílkoviny 13,0 g
Sacharidy 68,0 g
- z toho cukry 2,5 g
Vláknina 5,7 g
Sůl 0,01 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.