Vločky sojové jemné 250g
Popis
Složení: sojové vločky
Skladování: V suchu a chladu.
Balení: 250 g
Sójové vločky vznikají lisováním sójových bobů. Sójové boby obsahují významné množství vitamínů, především ze skupiny B a E. Z minerálních látek jsou zastoupeny vápník, fosfor, hořčík a především železo. Za povšimnutí však stojí vysoký obsah prospěšných tuků, které jsou příznivé hlavně díky kyselině linoleové, a sójová bílkovina. Patří mezi přirozeně bezlepkové potraviny.
Využití:
Se sójovými vločkami můžete připravit mnoho zdravých a chutných pokrmů.
Hodí se k zahuštění krémových polévek či k výrobě domácího pečiva. Dají se přidat do karbanátků či sekané. Můžeme je kombinovat s luštěninami, vejci, zeleninou, bylinkami a kořením. Vynikající jsou na výrobu sójových pomazánek.
Hmotnost | 0.25 kg |
Produt je zařazen do kategorie (?) | Vegan, Bez lepku, Bez éček, Bez přidaného cukru, Bez palmového oleje, Bez laktózy |
Produt obsahuje tyto alergeny | 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich |
Výživové údaje na 100 gramů: | |
Energie | 1717 kJ /410 kcal |
Tuky | 21,0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 3,0 g |
Bílkoviny | 37,0 g |
Sacharidy | 13,0 g |
- z toho cukry | 11,0 g |
Vláknina | 12,0 g |
Sůl | 0,01 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.