DOPRAVA do neděle za 19Kč. // HOKEJ + NUTSMAN = Kešu ZDARMA. Více v akci.

Tým Nutsman se představuje: Poznejte naši nákupčí Janču

Zamýšleli jste se někdy nad tím, jak dlouhou cestu urazí dobroty z našeho e-shopu a kolika lidem „projdou pod rukama“, než dorazí k vám domů? Za celým procesem stojí sehraný tým lidí, který se stará o to, abyste byli s nákupem maximálně spokojeni – od šíře sortimentu až po výsledné zabalení a odeslání. Abyste se s našimi ořechovými muži (a ženami) lépe seznámili, rozhodli jsme se, že vám je představíme v sérii krátkých rozhovorů. Jako první jsme vyzpovídali naši nákupčí Janu, která nám prozradila tipy na její oblíbené produkty. Necháte se inspirovat?

zemnšená 1

 

Jak vypadá tvůj běžný pracovní den, Jani?

Každý den objednávám zboží od dodavatelů a zasílám výrobní požadavky, kontroluji příjem zboží, zda souhlasí kusy a ceny. Pokud je třeba, řeším nesrovnalosti s dodavateli včetně reklamací.

 

Co vše máš ve firmě na starost, pod co se podepisuješ a za co zodpovídáš?

Zodpovídám za skladové zásoby. To znamená, že mou starostí je zajistit, abychom měli dostatečné množství všech produktů.

 

Co tě z toho nejvíce baví?

Určitě komunikace, ať už s dodavateli či našimi zaměstnanci ve skladu. Jsem taková spojka mezi nimi, musím mít tedy přehled o všem.

 

Jsi ve firmě téměř rok, začínala jsi ve skladu, bylo pro tebe náročné změnit pozici v rámci jedné firmy?

Určitě to byla změna, ale neřekla bych, že to bylo náročné. Měla jsem obrovskou výhodu, téměř všechen sortiment znám právě ze skladu, kde mi pod rukama prošly jednotlivé produkty. A teď přesně vím, co vlastně objednávám.

 

Co pro tebe bylo nejtěžší?

Nejtěžší pro mě určitě bylo pochopit celý systém objednávání, s čímž je spojené také správné odhadnutí množství produktů, které mám objednat u dodavatelů. A zaučení v našem systému.

 

Pocítila si (případně jak) nějaké zásadní změny ve firmě během toho roku?

Řekla bych přímo neskutečné změny. Firma se výrazně rozrostla, přibyla spousta produktů a zákazníků. Takže samozřejmě se rozšířil i tým zaměstnanců. Když jsem začínala ve skladu, byli jsme tři. Teď firma zaměstnává celkem přes 15 zaměstnanců.

 

Jaký nejzajímavější či nejneobvyklejší produkt jsi zatím dle tebe objednávala u dodavatelů?

Určitě jedním z nejzajímavějších a zároveň neobvyklých produktů je čokoláda s červy od firmy Farmerio, který k nám přišel jako novinka před několika týdny.

 

Kdybys měla lidem doporučit pouze jeden produkt, který by měli ochutnat, jaký by to byl?

Určitě bych doporučila mandle půlky ve slaném karamelu, to je opravdu mňamka.

 

Jaký je tvůj nejoblíbenější produkt, případně v kombinaci s čím ho máš nejradši?

Tak nad tím nemusím ani přemýšlet. Pro mě je největším favoritem BIG BOY Butter Grand Zero s bílou čokoládou. Dávám si ho do kaší, na pečivo, hlavně na opečený tousťák – na tom se krásně rozteče. Ale úplně nejlepší je to jen tak na lžičku!

 

A nakonec se zeptám, co bys chtěla vzkázat naším zákazníkům?

Chtěla bych jim sdělit, aby se určitě podívali na náš e-shop, kde máme spoustu skvělých produktů za super ceny.

 

zmenšená 2