Výroba čokolády
K výrobě používáme pouze čokoládu té nejvyšší kvality! Rovněž náplně bonbonů jsou vyráběny z prvotřídních ingrediencí. Dbáme na to, aby si tuto zásadu vzali k srdci i naši dodavatelé. Proto preferujeme pouze firmy, které jsou schopny naše nároky splňovat a mnohdy i předbíhat dobu ve vývoji nových a především úspěšných chutí, pro naši pokrokovou výrobní technologii.
Lidé v čokoládovně
Jemná cukrářská kuchyně byla vždy oceňovaným uměním a jen málokterá forma umění se v uplynulých desetiletích vyvíjela tak razantně jako produkce čokolád. Sama tradice už nepostačuje.

Naši dezertáři jsou mistry svého oboru. Používají osobité postupy i přísady, směšují je s osvědčením, a vytvářejí pestrou škálu zcela nových typů chuťových aroma. Samozřejmě, stále nové postupy vyžadují neobvyklé a alternativní metody přípravy.