Složení: cukr, glukozový sirup, částečně ztužený sójový olej, sušená syrovátka, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, sušené odstředěné mléko, emulgátor: sójový lecitin, Hořká čokoláda 15,8% (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma, emulgátor E476), Mléčná čokoláda 12,9% (cukr, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, kakaová hmota, sušená syrovátka, bezvodý mléčný tuk, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma, emulgátor E476), Bílá čokoláda 9,4% (cukr, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma), neztužený shea olej, pasta z lískových ořechů, aroma, jedlá sůl, vanilkový extrakt, rafinovaný líh jemný, peprnomátové aroma, zeleň peprmintová E- 102*,133, invertin, líh, rum, modifikovaný škrob, přírodní výtažek z máty, smetana (33%), mandlová pasta, slunečnicový olej, kousky pistácií, pistáciová pasta, přírodní barvivo: E141, kurkuma, kondenzované mléko, vaječný žloutek v prášku, barvivo: výtažek z papriky, vlašské ořechy drcené, lískové oříšky, pistácie drcená, mandle, karamelové aroma, mletá káva.
*Barvivo E:102 – může nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Výživové hodnoty ve 100g výrobku :
Energetická hodnota: 2070 kJ/493 kcal
Tuky: 24 g
Z toho nasycené mastné kyseliny: 15 g
Sacharidy: 60 g
Z toho cukry: 58 g
Bílkoviny: 4 g
Sůl: 0,2 g
Čokoládová manufaktura
Zakladel společnosti FRANTIŠEK HLAVA vědomě navazuje na slavnou tradici dezertářského řemesla v Česku a nabízí dokonalé řešení pro všechny zájemce, kteří to s cukrářstvím myslí vážně. Snaha obnovit zašlou slávu českého čokoládovnictví a vyvést jej ze zapomění byla od počátku podmíněna jeho úsilím o návrat ke kvalitní čokoládě a rozmanitosti náplní, které češi znali již za první republiky.
Rodinná firma Kamila prodělala v posledních letech celou řadu změn. Lahodné čokoládové speciality již pan Hlava se svou rodinou nevyrábí na starém temperovacím stroji v suterénu rodinného domku ve Vyskytné, jak tomu bývalo po převratu, ale díky postupnému vývoji a silnému zájmu zákazníků se firmě podařilo zrekonstruovat výrobní halu a všechna výroba se tak přesunula do moderních prostor.
V dnešní době je již výroba rozdělena do několika samostatných sekcí. Společnost nabízí jak velkokapacitní produkci, tak zcela jedinečnou zakázkovou výrobu pro kohokoliv, kdo o ni požádá. Tato deviza patří k hlavním podmínkám interních směrnic čokoládovny KAMILA.