Složení: cukr, částečně ztužený sójový olej, sušená syrovátka, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, sušené odstředěné mléko, emulgátor: sójový lecitin, Bílá čokoláda 14% (cukr, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma), Hořká čokoláda 11% (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma, emulgátor E476), Mléčná čokoláda 5% (cukr, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, kakaová hmota, sušená syrovátka, bezvodý mléčný tuk, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma, emulgátor E476), rafinovaný jemný líh, pasterované žloutky, vanilkové a čokoládové aroma, barviva: žluť: E102,E110 *, glukozový sirup, neztužený shea olej, pasta z lískových ořechů, aroma, jedlá sůl, vanilkový extrakt, mandlová pasta, mandle, slunečnicový olej, kousky pistácií 1%, pistáciová pasta, přírodní barvivo: E141, kurkuma, kondenzované mléko, modifikovaný škrob, barvivo: výtažek z papriky, kurkumin, vlašské ořechy drcené 1%, invertin.* barviva E102, E110 – mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí. Minimální obsah kakaové sušiny: hořká čokoláda 55,8%, bílá čokoláda 27%, mléčná čokoláda 33,6%
Energetická hodnota: 2030 kJ/484 kcal
Tuky: 24 g
Z toho nasycené mastné kyseliny: 14 g
Sacharidy: 60 g
Z toho cukry: 58 g
Bílkoviny: 5 g
Sůl: 0,2
Čokoládová manufaktura
Zakladel společnosti FRANTIŠEK HLAVA vědomě navazuje na slavnou tradici dezertářského řemesla v Česku a nabízí dokonalé řešení pro všechny zájemce, kteří to s cukrářstvím myslí vážně. Snaha obnovit zašlou slávu českého čokoládovnictví a vyvést jej ze zapomění byla od počátku podmíněna jeho úsilím o návrat ke kvalitní čokoládě a rozmanitosti náplní, které češi znali již za první republiky.
Rodinná firma Kamila prodělala v posledních letech celou řadu změn. Lahodné čokoládové speciality již pan Hlava se svou rodinou nevyrábí na starém temperovacím stroji v suterénu rodinného domku ve Vyskytné, jak tomu bývalo po převratu, ale díky postupnému vývoji a silnému zájmu zákazníků se firmě podařilo zrekonstruovat výrobní halu a všechna výroba se tak přesunula do moderních prostor.
V dnešní době je již výroba rozdělena do několika samostatných sekcí. Společnost nabízí jak velkokapacitní produkci, tak zcela jedinečnou zakázkovou výrobu pro kohokoliv, kdo o ni požádá. Tato deviza patří k hlavním podmínkám interních směrnic čokoládovny KAMILA.