MIXIT Tyčinka Mixitka bez lepku Brownie 43 g
Popis
Složení: Rozpustná kukuřičná vláknina, micelární kasein 18 %, CFM syrovátkový proteinový koncentrát 12,3 %, arašídové máslo, rozpustná čekanková vláknina (inulin), kokosový cukr, kakaový prášek, kakaové boby, přepuštěné máslo, glycerol, himálajská sůl.
Může obsahovat stopy lepku, skořápkových plodů a sóji.
Skladování: Skladujte v suchu a chraňte před teplem.
Balení: 50 g
O firmě MIXIT
Mixit.cz je česká firma specializující se na výrobu müsli zhotoveného na zakázku. V České republice firma působí od roku 2010, kdy ji spustili Martin Wallner a Tomáš Huber, v roce 2013 se rozrostla na Slovensko a do Polska a v roce 2015 do Kanady.
Princip
Mixit.cz je první česká služba, která nabízí zákazníkům možnost namíchat si müsli směs podle vlastní chuti. Na webové stránce si zákazník vybere kombinaci cereálního základu, oříšků, sušeného ovoce, semínek či doplňujících ingrediencí (např. čokolády nebo koření). Sortiment Mixit se od svého vzniku rozrostl také o snídaňové kaše, müsli tyčinky, sušenky, čokolády, směsi ovoce a oříšků, cestovní balení do kapsy nebo již předem namíchané směsi. Mixit také pravidelně připravuje různé speciální ''mixy'', například vánoční mix, velikonoční mix či valentýnský mix.
Hmotnost | 0.07 kg |
Produkt je zařazen do kategorie (?) | Bez lepku, Bez éček, Bez palmového oleje |
Produkt neobsahuje tyto alergeny | 1. Obiloviny obsahující lepek, 2. Korýši a výrobky z nich, 3. Vejce a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z ních, 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich, 8. Skořápkové plody, 9. Celer a výrobky z něj, 10. Hořčice a výrobky z ní, 11. Sezamové semena (sezam) a výrobky z nich, 12. Oxid siřičitý a siřičitany, 13. Vlčí bob (Lupiny) a výrobky z něj, 14. Měkkýši a výrobky z nich |
Výživové údaje na 100 gramů: | |
Energie | 1368 kJ/ 327 kcal |
Tuky | 14,0 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 6,8 g |
Bílkoviny | 28,0 g |
Sacharidy | 35,0 g |
- z toho cukry | 9,3 g |
Vláknina | 26,0 g |
Sůl | 0,34 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.